上一頁下一頁
發新話題

新一年,重新再徵

收藏  |  訂閱
837  18.3k

都唔係既,係睇有冇機會遇到,呢個世界咁多人,都有希望想搵到真係傾到計既人,利申中年人夫一名,搵快餐或者女仔炮友應該有排都輪唔到我,不過都想搵可以一個咩都傾既人。呢個世界好多壞人,但係都總有好人既。
引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 11:04 發表 查看引用來源
yes ar,香討十年前識過一班人,到而家都仲有聯絡間唔中約下食飯
U仔就好多搵食但都算有品(前期)

後期就快餐同人夫多

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 11:04 發表 查看引用來源
yes ar,香討十年前識過一班人,到而家都仲有聯絡間唔中約下食飯
U仔就好多搵食但都算有品(前期)

後期就快餐同人夫多
所以我寧願玩app都起碼有d正常人,不過要識一大班宜家應該比較難

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-25 13:05 發表 查看引用來源
都唔係既,係睇有冇機會遇到,呢個世界咁多人,都有希望想搵到真係傾到計既人,利申中年人夫一名,搵快餐或者女仔炮友應該有排都輪唔到我,不過都想搵可以一個咩都傾既人。呢個世界好多壞人,但係都總有好人既。 ...
咁好老實,女仔太多選擇,呢度黎講,睇pm同女仔出post就知。男要搵女係難d,希望你搵到

希望愈大,失望愈大,冇期望冇失望
引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-25 13:55 發表 查看引用來源
咁好老實,女仔太多選擇,呢度黎講,睇pm同女仔出post就知。男要搵女係難d,希望你搵到

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-25 13:05 發表 查看引用來源
都唔係既,係睇有冇機會遇到,呢個世界咁多人,都有希望想搵到真係傾到計既人,利申中年人夫一名,搵快餐或者女仔炮友應該有排都輪唔到我,不過都想搵可以一個咩都傾既人。呢個世界好多壞人,但係都總有好人既。 ...
拿,我講明先,唔係話你
之前我識過一個人夫,誓神劈願咁話剩係想識個人可以傾下計,無其他目的

結果係,傾傾下又開始要sex chat,
所謂既無其他目的,唔係佢唔想,係佢份工同佢既時間唔容許佢有其他目的

一要sex chat,即block

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-25 13:53 發表 查看引用來源
所以我寧願玩app都起碼有d正常人,不過要識一大班宜家應該比較難
完全唔識玩apps
同本人外貌不揚,唔想嚇親人🤣

真係痴線到一個點,成人徵友區係一定要包性話題?我又無收錢點解要滿足你地既好奇?我對你有好感大家話題到我唔介意,但我真心對你無興趣都無性趣,憑咩要我陪你傾性經

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:13 發表 查看引用來源
真係痴線到一個點,成人徵友區係一定要包性話題?我又無收錢點解要滿足你地既好奇?我對你有好感大家話題到我唔介意,但我真心對你無興趣都無性趣,憑咩要我陪你傾性經 ...
说得好、😍😍😍

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-25 16:59 發表 查看引用來源
希望愈大,失望愈大,冇期望冇失望
平常心+佛系😂

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:00 發表 查看引用來源
拿,我講明先,唔係話你
之前我識過一個人夫,誓神劈願咁話剩係想識個人可以傾下計,無其他目的

結果係,傾傾下又開始要sex chat,
所謂既無其他目的,唔係佢唔想,係佢份工同佢既時間唔容許佢有其他目的

一要sex chat,即block ...
大家對傾計既定義唔同😂
所以我好唔鍾意啲人係咪都話傾左先,傾咩啫,大家目的方向都唔同,我唔想浪費你時間,你都唔好浪費我時間囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆