上一頁下一頁
發新話題

新一年,重新再徵

收藏  |  訂閱
837  18.3k

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:01 發表 查看引用來源
完全唔識玩apps
同本人外貌不揚,唔想嚇親人🤣
多個途徑咁解,睇下邊種適合你
Btw你有冇去香討吹水區?好似感覺正經d,不過有時見到啲話題都幾無聊🙈

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:13 發表 查看引用來源
真係痴線到一個點,成人徵友區係一定要包性話題?我又無收錢點解要滿足你地既好奇?我對你有好感大家話題到我唔介意,但我真心對你無興趣都無性趣,憑咩要我陪你傾性經 ...
亦都係我覺得呢度唔適合嘅原因

其實你岩,唔好講有冇冒犯先,講真識朋友既野,唔岩傾咪BYE BYE,,上得嚟傾本身大家唔識既,都係想有個坦坦白白。你講哂你既野出嚟而又唔影響到自己生活既人者,情願你一開始就講明目的,仲咩要講大話先。利申先,我傾計,有時都會夾雜一D黃色笑話同爛GAP,希望唔好介意。
引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:00 發表 查看引用來源
拿,我講明先,唔係話你
之前我識過一個人夫,誓神劈願咁話剩係想識個人可以傾下計,無其他目的

結果係,傾傾下又開始要sex chat,
所謂既無其他目的,唔係佢唔想,係佢份工同佢既時間唔容許佢有其他目的

一要sex chat,即block ...

香討同UWANT 已經好耐冇上(因為政見問題)
引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-26 01:48 發表 查看引用來源
Btw你有冇去香討吹水區?好似感覺正經d,不過有時見到啲話題都幾無聊🙈

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-26 01:48 發表 查看引用來源
其實本身樣衰就係死罪,都無咩邊個途徑會好得去邊🤣

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-26 01:49 發表 查看引用來源
亦都係我覺得呢度唔適合嘅原因
缺乏左尊重,以前都會識d正常d,而家好多都剩係性性性性性。。。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-26 07:36 發表 查看引用來源
其實你岩,唔好講有冇冒犯先,講真識朋友既野,唔岩傾咪BYE BYE,,上得嚟傾本身大家唔識既,都係想有個坦坦白白。你講哂你既野出嚟而又唔影響到自己生活既人者,情願你一開始就講明目的,仲咩要講大話先。利申先,我傾計,有時都會夾雜 ...
開玩笑其實真係無所謂,少少咸多多趣
但有d好明顯係要挖你私生活

我無男朋友無老公,性慾咁點處理其實真心唔關佢事都唔係佢應該要關心既話題,仲要講緊傾左都無幾日,都表明左對人夫無興趣,點解仲要挑選底線

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-26 07:38 發表 查看引用來源
香討同UWANT 已經好耐冇上(因為政見問題)
我有上,覺得都幾多野睇,至多唔睇會令人激氣既post

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 09:12 發表 查看引用來源
其實本身樣衰就係死罪,都無咩邊個途徑會好得去邊🤣
宜家肥妹都有市場
除非眼耳口鼻都甩皮甩骨者,化下妝唔會好差既

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 09:13 發表 查看引用來源
缺乏左尊重,以前都會識d正常d,而家好多都剩係性性性性性。。。
有時見到呢度d post真係得啖笑,租酒店都有budget😂當然唔係講到5星要4,5千嗰d咁誇張,正常千零蚊閒閒地啦,你又要玩女朋友feel,又要度縮,去叫雞算啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆