上一頁下一頁
發新話題

新一年,重新再徵

收藏  |  訂閱
837  18.3k

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-29 02:54 發表 查看引用來源
通常有一兩間幫襯開,就會買死嗰一兩間,起碼size唔會唔岩,可能十件先會有一件唔岩😂其餘上網買就其他立雜嘢🤔
而家都係買T-S多,有間買開,但一次買5-6件有排都唔駛再買,褲就真係要實體鋪度買,欏柚太大,腰圍岩就實過唔到欏😭其他野都好少買,佛系生活,斷捨離🤣🤣🤣

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-29 00:45 發表 查看引用來源
哇,你竟然唔識開心舞
妳識跳?跳來睇睇?

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-29 11:58 發表 查看引用來源
而家都係買T-S多,有間買開,但一次買5-6件有排都唔駛再買,褲就真係要實體鋪度買,欏柚太大,腰圍岩就實過唔到欏😭其他野都好少買,佛系生活,斷捨離🤣🤣🤣 ...
我而家都係,盡量唔買咁多無謂嘢,定期清咁啲嘢,唔會越買越多

今日同朋友去買爸爸,朋友話有個女仔話咩款都冇 所謂,只要有佢既size就得,原來38H😵聽番朋友形容個女仔好瘦,但係個胸就唔合比例地大,同埋好墮下,可惜我入左去試身見唔到。。。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-1-29 12:07 發表 查看引用來源
妳識跳?跳來睇睇?
我唔會識跳,但識咩係開心舞

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-29 18:45 發表 查看引用來源
我唔會識跳,但識咩係開心舞
咩係開心舞?

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-29 18:30 發表 查看引用來源
今日同朋友去買爸爸,朋友話有個女仔話咩款都冇 所謂,只要有佢既size就得,原來38H😵聽番朋友形容個女仔好瘦,但係個胸就合比例地大,同埋好墮下,可惜我入左去試身見唔到。。。 ...
38H!! 可以cosplay很多很多动漫角色哦

引用:
原帖由 小Koey 於 2022-1-29 20:36 發表 查看引用來源
但係想像到除左衫會好核突

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-1-29 18:30 發表 查看引用來源
今日同朋友去買爸爸,朋友話有個女仔話咩款都冇 所謂,只要有佢既size就得,原來38H😵聽番朋友形容個女仔好瘦,但係個胸就合比例地大,同埋好墮下,可惜我入左去試身見唔到。。。 ...
唔緊要,男人只係要大波,有埋腰就更好,墮唔墜唔係重點

引用:
原帖由 小Koey 於 2022-1-29 20:36 發表 查看引用來源
不知火舞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆