上一頁下一頁
發新話題

新一年,重新再徵

收藏  |  訂閱
316  18.4k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-25 16:59 發表 查看引用來源
希望愈大,失望愈大,冇期望冇失望
平常心+佛系😂

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:00 發表 查看引用來源
拿,我講明先,唔係話你
之前我識過一個人夫,誓神劈願咁話剩係想識個人可以傾下計,無其他目的

結果係,傾傾下又開始要sex chat,
所謂既無其他目的,唔係佢唔想,係佢份工同佢既時間唔容許佢有其他目的

一要sex chat,即block ...
大家對傾計既定義唔同😂
所以我好唔鍾意啲人係咪都話傾左先,傾咩啫,大家目的方向都唔同,我唔想浪費你時間,你都唔好浪費我時間囉

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:01 發表 查看引用來源
完全唔識玩apps
同本人外貌不揚,唔想嚇親人🤣
多個途徑咁解,睇下邊種適合你
Btw你有冇去香討吹水區?好似感覺正經d,不過有時見到啲話題都幾無聊🙈

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-25 23:13 發表 查看引用來源
真係痴線到一個點,成人徵友區係一定要包性話題?我又無收錢點解要滿足你地既好奇?我對你有好感大家話題到我唔介意,但我真心對你無興趣都無性趣,憑咩要我陪你傾性經 ...
亦都係我覺得呢度唔適合嘅原因

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-26 07:38 發表 查看引用來源
香討同UWANT 已經好耐冇上(因為政見問題)
我有上,覺得都幾多野睇,至多唔睇會令人激氣既post

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 09:12 發表 查看引用來源
其實本身樣衰就係死罪,都無咩邊個途徑會好得去邊🤣
宜家肥妹都有市場
除非眼耳口鼻都甩皮甩骨者,化下妝唔會好差既

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 09:13 發表 查看引用來源
缺乏左尊重,以前都會識d正常d,而家好多都剩係性性性性性。。。
有時見到呢度d post真係得啖笑,租酒店都有budget😂當然唔係講到5星要4,5千嗰d咁誇張,正常千零蚊閒閒地啦,你又要玩女朋友feel,又要度縮,去叫雞算啦

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 09:43 發表 查看引用來源
你好叻叻呀,我就係甩皮甩骨果隻🤣🤣🤣
眼耳口鼻仲係度嘛?🤣

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-26 09:44 發表 查看引用來源
叫雞又嫌人唔乾淨無溝通唔打得車輪🤣
Exactly🤣🤣🤣有時睇到都覺得好好笑

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-1-28 13:20 發表 查看引用來源
返工放工返屋企咁啦,出邊咁,今年新衫都無買
我反而係咁上網買野🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆