上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
127  537.2k

引用:
原帖由 血~ 於 2022-5-15 18:28 發表 查看引用來源
唔知呀,我都係聽講
可能去左上海街做樓梯口足嬸?
搵日去探下先。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-17 00:08 發表 查看引用來源
深水埗警區特別職務隊根據線報及經深入調查後,今日(16日)下午派員喬裝顧客,突擊搜查汝州街一個單位,搗破一間懷疑無牌按摩院,並拘捕6名本地女子(47至57歲),涉嫌「管理無牌按摩院」及「協助管理無牌按摩院」,她們現正被扣留 ...
九成九啦, SPA又無北妹補倉,仲唔搵晒啲好野去。

而家暫時只去上樓骨好啲,又唔使安身出痕,又合法唔會掃場。

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-5-26 18:39 發表 查看引用來源

最近玩過件40路小肥pink lin西窄真水大反應下面粒豆豆小到波子咁大粒係咁玩粒波子好玩過小西
似在界6連店

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-5-30 09:52 發表 查看引用來源

瘦底深色皮膚架
愛麗斯

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-31 11:30 發表 查看引用來源

呢件之前系天x湖對面髮仔做,我搵過佢兩次。
第一次收兩魚,特ok+手推還可以,但冇脫冇得摸。
第二次講明收兩魚半,即時大解放脫淨底底,我又渣波又伸手入去摸蟹玩到佢濕晒,但始終唔肯打牌……佢冇乜波機場,啱晒你玩,粒的由細變 ...
講起對波, 佢對野其實唔錯, 我好中意查. 唔記得是否潛建, 但唔硬既.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-1 06:24 發表 查看引用來源

講起對波, 佢對野其實唔錯, 我好中意查. 唔記得是否潛建, 但唔硬既.
我估師兄係講緊愛勵師.

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-6-1 19:12 發表 查看引用來源

本來去到光管燈 個樣麻麻
轉頭按摩 播歌又開左粉紅枱燈 加左分
到見到波波 竟然竹筍少粉唔黑 又加分
無啦啦有feel就去馬
薯片真係搵過一次咁大把. 我相頭行先. 無辦法, 見到唔開胃, 莫講話起頭. 求其俾佢dup一陣就閃, 無福消受.

以前有個阿君, 但為情自盡, 報紙都有賣.

而家醫街朝對面是C10 店. 以前有兩層, 樓上有大班椅, 樓上近窗有骨床. 呢間店留左好多腳毛.

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-6-2 01:14 發表 查看引用來源

以前係正骨水,而家改左嗎?
以前個年代, 多數正骨. 而家間野好多年無入去, 我估係正骨.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆