DEL

收藏  |  訂閱
10  537.7k

引用:
原帖由 lung12291991 於 2022-1-17 18:07 發表 查看引用來源
子珊回深水埗南昌街相遇
大粒廛?

引用:
原帖由 lung12291991 於 2022-1-17 18:07 發表 查看引用來源
子珊回深水埗南昌街相遇
是回歸深水埗歌髮仔還是在街上偶遇?佢果塊洗衫柏板都幾過癮!

而家大混亂,中左招都無人追查到你叫過雞!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-2-21 20:32 發表 查看引用來源
24 號髪仔終於開啦!札炮札左咁耐係時候清下米青倉存 😄
101%肯定無得開!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-22 08:20 發表 查看引用來源

第一次見佢在石街煙妹店. 當時"藝名?"叫敏, 唔知係唔係改左藝名。

後生少少時瘦少少但當係肥底嗰種,但幾有韻味. 後來同人夾開咩花田, 意見不合, 另外一個退出, 退出嗰個之後去五連店開左福建. ...
係妓名,唔係藝名?

肥姐舊鋪?

話時話,肥姐新鋪仲有無開?懷念和阿珠的日子。
引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-18 20:20 發表 查看引用來源
試左祝,大爛皆交界大鋪金毛大波c10,  三魚特加打牌,按摩力水夠幾c服,跟住上戰衣肉戰打牌,狂渣波狂奶狂屌,出唔到最後我狂渣波摔蓮頭,佢邊奶我蓮邊起機出野!抵會既一餐! ...

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-10-23 10:40 發表 查看引用來源
由3魚至10魚都有女開,睇你似唔似水魚
在SSP我最多比過五魚。

最水魚果次在金橋,都10幾年前了。入閘價600,結果細腦指揮大腦,千三蚊落樓。又試過一次,都成廿年前,在上水足仔,平時六舊大餐,G師都好熟,做過好多次,佢叫我玩雙飛,話好過癮,結果我順佢意,我一直以為雙飛最多收多兩三百,那知是直接X2,之後無上過這問了。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-10-27 18:31 發表 查看引用來源
剛系麗瘋皆文界,土多旁間髮仔,有件細粒瘦底靚c9,同條光頭麻甩佬雙雙上樓,呢件幾正可食用!
是加拿大樹葉街?近學校果邊定老麥果邊?
無為意果度有士多,比多一點貼士!

引用:
原帖由 sexvincent 於 2022-11-4 21:10 發表 查看引用來源

我啱啱試咗C8,唔知係咪我無緣份,正骨水,掂都無得掂
正骨骨技合格嗎?收幾多同足唔足鐘?C8外形可以嗎?

回覆 903# wingwing2050 的帖子

即係要咸濕無咸濕,要舒服無舒服!

前往最後回覆