DEL

收藏  |  訂閱
23  537.7k

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-2-3 22:51 發表 查看引用來源

睇下我寫咩,實地昅下就明啦.
深記成為重災區,發仔果幾條街榜上有名,大家小心D好,

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-2-16 21:49 發表 查看引用來源
早兩日行過,十間九間拉閘,今日4千個case,V7抄左俾既都唔敢搵,費事中招,唔知幾時先有女玩。
按第四波疾情時間,大約要3-4個月,J都縮埋

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-3-2 22:44 發表 查看引用來源
吊, 好耐無女玩,頂唔順啦
一日五萬個, 中左都唔追蹤源頭啦,可以搏下,打左針個病都少事
老同俱樂對面,揸車經過半掩門,有對黑絲養眼球

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-3-7 19:25 發表 查看引用來源
但服務比較急!一到即問開大開細;即時運動 ;急速完工;清潔整理 不到 20分鐘!
簡直有效率過1樓1,

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-4-14 17:52 發表 查看引用來源
洗車店旁 !有一個波霸坐內 !金髮金裙!好像去領獎款 ;老遠已看到!光閃閃!可惜剛剛已運動完!下次光顧吧!
.希望係果條女女,波波幾正白,滑,真,碗型!不過收得貴,見蟲見智

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-5-23 23:46 發表 查看引用來源
這個星期玩足7日!油麻地 ;旺角 、深水埗
發現有一怪事 ;囡囡需年紀已不小、
但身材像 20多歲 女子般, 皮膚滑溜 、
小腩!波波軟綿綿、再轉硬!很特別 !
不是一個 ;是 3個 之多!真波波!
其中一個 、已上了二次開大 !醫街又開多了  ...
師兄咁有空閒巡區做資料搜集,做福飢民需要,

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-5-26 18:39 發表 查看引用來源

最近玩過件40路小肥pink lin西窄真水大反應下面粒豆豆小到波子咁大粒係咁玩粒波子好玩過小西
在深水埗?

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-5-26 21:49 發表 查看引用來源

似在界6連店
世家?定係小寶

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-5-28 16:35 發表 查看引用來源
近排都係去小寶店玩,會幫按下摩先至part 2,小寶都算靚C9
有點原因,小寶店吾會去,

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-28 20:44 發表 查看引用來源

系咪地方細床又多又唔識特又催鐘?
系就深有同感!
小寶店預佐吾識揼,純粹開炮而且,我係有點人事問題!

前往最後回覆