上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
113  537.7k

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2023-1-12 19:57 發表 查看引用來源
正常開心價3魚,4魚或以上不考慮
岩啦!唔好做壞市

有髪仔夠膽開 7 魚

引用:
原帖由 大jer明 於 2023-1-28 03:35 發表 查看引用來源
有無試过片中五位佳丽:14秒,20秒,23秒,36秒,2分10秒举V手势。

https://m.youtube.com/watch?v=4Ga5S-wl_AA
作死羅,俾人拍片

引用:
原帖由 simonduck 於 2023-1-28 18:01 發表 查看引用來源
小寶店而家好貴,問左几個都話要7魚,冇去好耐,7鱼我上樓上骨2粒鐘開埋大都得啦,又有涼冲,唔怕查牌。其實呢d快餐最多比4魚好啦,做壞市
之前我去小寳店都開價 7 魚大餐,當然無食啦!儍撚左!
好彩未剝衫和抽水,即刻拒絕走人!去咗 141 都係 $400

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2023-1-30 09:11 發表 查看引用來源

啦史係大鍋😎😎
大鍋好耐冇去了!一入如入深海,不了!

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2023-2-2 10:23 發表 查看引用來源

騙徒都有知音客🤣
有唔少係下面細佬話事,失去理智兼控制大佬!
就算收你 $1000 都覺得抵 😂

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-3 01:19 發表 查看引用來源
今晚路經艾X生對面某店, 有件生臉口C9樣一般但好姣對奶好大好彈手, 皮膚好滑好淫咁招手叫我入去, 開兩魚淨按,三魚出火。
上樓去已露出好雙乳出黎誘惑, 我邊渣邊奶又摸蟹搞到佢下邊勁濕潤, 即時傾好加多一魚同佢打牌, ...
係薯片店個兩間
竟然有生臉口,下次去睇下先
大餐四魚貴左 D

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2023-2-6 21:21 發表 查看引用來源

如果係薯片店,就唔駛去了,最近去過,有個著牛仔褲c9或者C 10(因為她戴住口罩,睇唔到),一般按完後,開始要求小費,我表明不用手作仔,她說大件事要5魚,我還價3魚。
後來她回價4魚,還說她又靚又可以令我開心,降價到4魚已好抵,我堅持3 ...
如果係牛仔褲 C9 我應該知邊個,係以前窗街緣髮仔做過(元老級)
此女我都曾經食過既,個陣收三魚

5 條魚洗乜打怪獸啊!去 一樓一大把選擇 (又有涼沖)

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2023-2-24 09:53 發表 查看引用來源
昨晚去了界街公司斜對面“健康店“,試了個c9師父,按還算可以,絶不足鐘,大件事開4魚,還價3魚,跟住她一輪廢話,我底線是3魚半,如不接受便算。最後成交。 ...
公司斜對面?
搞到佢慶恰恰講價容易 D

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-2-25 07:49 發表 查看引用來源

如在窗街緣髮仔做過, 我估佢就係爛吊C9. 在緣髮仔時仲係C8級. 當時都成日去吊佢,中超, 但好吊. 當時3魚.
即係以前緣髪仔曲髮啊

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-28 00:01 發表 查看引用來源

而家咸記同老妙都大旺多北記七日鮮黎, 搞到我無乜點去ssp巡下髮記,點解?性價比太低了!
髮記郁親都四五魚,三魚不見了!無性價比可言
采你都儍…..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆