上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
113  537.2k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-7-12 11:13 發表 查看引用來源
而家4妹店仲係咪2魚2?
4 妹店我好耐冇去啦!原因囡囡唔岩食

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-16 07:43 發表 查看引用來源

近音街近停車場一邊的一間, 店內樓上木板間房。一邊砌住自已件, 一邊聽住另一房C9呀呀聲, 加埋搖骨床聲. 都幾得意, 好似西記咁.
玩過啦!三條都食過哂

環迴立體聲係好正,聽到隔離房叫,自己砌緊個件又叫,到我自己發射時加入叫埋一份!好撚爽架!唔使就住就住唔叫…..哈哈

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-7-18 15:24 發表 查看引用來源
師兄,3件边件最正,最好玩?🙏
我覺得金毛好砌 D ,大大件吹功 OK
發射時一齊淫叫都幾大聲,唔錯

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-18 17:19 發表 查看引用來源

基本两红,大餐三紅。
好似有热水炉。
我呢兩樣各收貴 $50

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-18 17:22 發表 查看引用來源

金毛未試過。

另外一個叫阿容,係三個之中最好樣。
佢话正职做緊食蕉。
係,應該係黑色長髪那個
之前佢在第二間做時幫襯過,只准細不准開大,亦唯一未食過的女…..

之後佢黎左呢間店後,先第一次同佢開大!當時我問佢唔係唔開大咩?  佢話係以前既事

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-19 00:07 發表 查看引用來源

長長地曲髮---係咪化裝比較濃那一個?
長長地曲髪咪金毛羅
另外兩個係黑色直長髪

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-18 23:15 發表 查看引用來源

三件食除左最瘦(應是阿紅?) 都試過,長長地曲髮既比較OK, 樣我個人覺得三個之中比較OK, 又叫得大聲.  另外長直髮件老左D.
係老左 D

引用:
原帖由 lwan3388 於 2022-7-26 14:02 發表 查看引用來源
荔枝角道,界限街交界,燈位向醫局街行,就見細細間足浴店,連續6間,去到最尾較新就係,劉X發中學斜對面
唔好表達得太明顯,長官做野就麻煩 🥲

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-7-30 19:51 發表 查看引用來源

收皮叫無心
咁我都可以同佢笑笑口講DLLM又得唔得
師兄 無得罪過佢 都咁樣無心地叫你收皮
有心殺人都得
唔使理佢啦! 香港社會有好多心理不平衡既人

今日下午去左大餐專門店,金毛話佢地三個會返大陸鄉下,九月先回來

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆