上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
113  537.2k

引用:
原帖由 lulu678 於 2022-10-22 09:13 發表 查看引用來源
所以啲髮花.當你小鲜肉咁食!😆😆
有咩用? 又唔係有免費大餐!
咪一樣收咁貴…..

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-10-23 13:46 發表 查看引用來源

雙飛最搵笨2個G師收2份錢但係出1次,我亦唔見得好爽試過1次以後打死都唔起雙飛
講起雙起,疫情前試過人生第一次雙飛(元朗神房大陸孖生姊妹)經常約滿唔約無得食!打孖上都只係收費五魚 ,好撚正!細佬被兩個口一左一右環保服侍,最正係由於孖生關係可以不用更換套套,一個套拮兩隻鮑….

好似拍 AV 咁,到而家仲難忘之中……

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-10-26 01:21 發表 查看引用來源
早2日去狗狗店1.0,搵咗件肥肥地按收200,上到房按一陣再問出埋收300打牌收500最後打死狗講價360打牌冇吹奏,條女幾好功架粉蓮好水幾好吊
狗狗店已經無野好食,全部大媽可以唔使去
收 500 去一樓一好過啦

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2022-10-26 14:33 發表 查看引用來源
D女又老又肥又冇服務,摩兩下就叫起機,錢又同指壓差吾多,所以我呢兩三年去指壓玩,女又正好多,又有西屌,又環保吹,鍾意嘅揾件插埋後花園都得 ...
指壓女有 d 都老老地,我去一仔多
間中先去髪仔(最多限 4 魚)

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-10-27 14:58 發表 查看引用來源

五舊水有双飞?
係,當年好抵食

試完靚 C8 推油正骨唔錯(今次純以揼骨心態去)覺得比何飛帆舒服(可能技師年紀問題 😄),之後暗示一下佢比較大反應就算!正骨 OK 可惜無特別服務……

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-11-13 18:54 發表 查看引用來源

呢期靚 C8旺到呢... 同店怪獸都知來親都係搵佢, 索性話師傅做緊野, 未得閒.
原本想從後熊抱測試一下既,但費事嚇親人所以打消左念頭!改為用身體語言表達 😄

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-11-15 18:35 發表 查看引用來源

請教大家靚c8系邊間做?想試下!行左成個ssp髮仔區都唔見有!thanks!
813 有講 🤫

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-11-16 19:37 發表 查看引用來源

旺到見唔到。
屌,打錯字
係 823

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-11-16 21:14 發表 查看引用來源

#813 好似係以下內容喎? 係師兄多年前元朗孖生姐妹雙飛經歴。

原來打錯字,係 823

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆