上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.4k

小寶之前收我4魚按+開大。變晒啦。
引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-27 21:00 發表 查看引用來源

小bo店而家真揾笨七架,最好入去問清楚價,唔系上樓必劏到你一頸血!
以前揾小bo按摩+打牌都系五魚仲冇催鐘!有大車,69奶西。
最貴系宮次尾間洋剛,高婆話按+打牌要六魚,話平時少做仲要冇車牌冇西奶。 ...

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-8-26 17:04 發表 查看引用來源
你算好彩,佢開我7魚
7 魚痴痴地,當自己妺妹鑲鑽石?

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-8-27 08:23 發表 查看引用來源
香港男人容易俾女呃
主要睇自己能否理性戰勝慾望啦

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-27 21:09 發表 查看引用來源

發記六魚一樓一冇按摩,想按摩去死扭後樓梯旁兩條巷,按+hj收五魚限時45分鐘,除衫波推+兩魚,d女靚同後生過ssp髮仔好多,做過有三尾靚輕中技師。 ...
得閒 see see ,thx 師兄

https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20170217/00176_081.html超級惡菌 CPE, 感染CPE症狀與一般感染大腸桿菌相同,包括尿道炎、小便時赤痛、尿液混濁,甚至出現血尿,若出現敗血症會發燒. 惡菌可經進食傳播;若皮膚受傷,亦可能在治療時經傷口感染。

包括尿道炎

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-8-29 22:06 發表 查看引用來源
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20170217/00176_081.html超級惡菌 CPE, 感染CPE症狀與一般感染大腸桿菌相同,包括尿道炎、小便時赤痛、尿液混濁,甚至出現血尿,若出現敗血症會發燒. 惡菌可經進食傳播;若皮膚受傷,亦 ...
打完井記得洗手...

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-8-29 12:17 發表 查看引用來源

7 魚痴痴地,當自己妺妹鑲鑽石?
大難街彩字對面第三間,個大波C9都開七魚。
見對波又大,粒的又正,還五魚佢都唔肯制!

去 一樓一揀個好啲㗎啦

回覆 667# 三師第 的帖子

大難有法仔 唔見既 係咪近街巿

回覆 667# 三師第 的帖子

個c9點稱呼呀?我想搵 謝謝啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆