上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.6k

[quote]原帖由 littlercrazyman 於 2022-9-9 10:38 發表 查看引用來源
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-18 20:20 發表 查看引用來源
試左祝,大爛皆交界大鋪金毛大波c10,  三魚特加打牌,按摩力水夠幾c服,跟住上戰衣肉戰打牌,狂渣波狂奶狂屌,出唔到最後我 ... [/q1uote]                                                                呢條金毛C10好能老,4舊水比我都吾屌,去指壓早餐都係380,環保吹加環保屌埋都得

回覆 690# KENNY.V 的帖子

不用去問了,多謝賜教

回覆 691# KENNY.V 的帖子

祝街都係無間值得去,當然,只係我無咁多銀两俾人斬姐

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-9-9 11:35 發表 查看引用來源

成日聽師兄們講何非凡,想問問有無多d貼士呀 ?  仲未估到
麻煩哂師兄
但係經過見到既得一個 C11 ,食唔落.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-9-10 07:54 發表 查看引用來源

但係經過見到既得一個 C11 ,食唔落.
jack師兄,這個師兄話係想揾個識按摩嘅技c😅

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2022-9-10 08:26 發表 查看引用來源
                                                                                                                                                    jack師兄,這個師兄話係想揾個識按摩嘅技c😅 ...
我估後生又有相頭又識按嘅都幾難喺發仔見到😂
中秋節快樂

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2022-9-10 08:26 發表 查看引用來源
                                                                                                                                                    jack師兄,這個師兄話係想揾個識按摩嘅技c😅 ...
係既係既

衣近音洗車對面都有件曲啡髮 C9 按都 OK, 會跪下背咁, 身材不肥算係咁. 大戰完再按. 不過最近好似老闆娘返大陸無開, 遲D應會開番掛.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-9-12 08:17 發表 查看引用來源

係既係既

衣近音洗車對面都有件曲啡髮 C9 按都 OK, 會跪下背咁, 身材不肥算係咁. 大戰完再按. 不過最近好似老闆娘返大陸無開, 遲D應會開番掛. ...
呢個個波都幾大架 同四妹差唔多size

引用:
原帖由 hk210121 於 2022-9-12 09:46 發表 查看引用來源

係咪講緊獅子尾啊?呢間上個月已經拉閘休息。

引用:
原帖由 hk210121 於 2022-9-12 09:46 發表 查看引用來源

同幾好砌. 膀在夠反應

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆