上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.9k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-2-7 12:04 發表 查看引用來源

如果係牛仔褲 C9 我應該知邊個,係以前窗街緣髮仔做過(元老級)
此女我都曾經食過既,個陣收三魚

5 條魚洗乜打怪獸啊!去 一樓一大把選擇 (又有涼沖) ...
you got the point

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-10 07:49 發表 查看引用來源

you got the point
而家通咗關, 多咗好多後生企企, 兩舊已經屌埋, 五舊使撚去搵髲仔屌怪獸

昨晚去了界街公司斜對面“健康店“,試了個c9師父,按還算可以,絶不足鐘,大件事開4魚,還價3魚,跟住她一輪廢話,我底線是3魚半,如不接受便算。最後成交。

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2023-2-24 09:53 發表 查看引用來源
昨晚去了界街公司斜對面“健康店“,試了個c9師父,按還算可以,絶不足鐘,大件事開4魚,還價3魚,跟住她一輪廢話,我底線是3魚半,如不接受便算。最後成交。 ...
公司斜對面?
搞到佢慶恰恰講價容易 D

回覆 1024# ccwu56x2 的帖子

Sorry,公厠斜對面

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-2-7 12:04 發表 查看引用來源

如果係牛仔褲 C9 我應該知邊個,係以前窗街緣髮仔做過(元老級)
此女我都曾經食過既,個陣收三魚

5 條魚洗乜打怪獸啊!去 一樓一大把選擇 (又有涼沖) ...
如在窗街緣髮仔做過, 我估佢就係爛吊C9. 在緣髮仔時仲係C8級. 當時都成日去吊佢,中超, 但好吊. 當時3魚.

引用:
原帖由 bbb1000 於 2023-2-14 22:31 發表 查看引用來源

而家通咗關, 多咗好多後生企企, 兩舊已經屌埋, 五舊使撚去搵髲仔屌怪獸
而家食企企真係精到用時方恨少

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-2-25 07:49 發表 查看引用來源

如在窗街緣髮仔做過, 我估佢就係爛吊C9. 在緣髮仔時仲係C8級. 當時都成日去吊佢,中超, 但好吊. 當時3魚.
即係以前緣髪仔曲髮啊

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-2-25 21:21 發表 查看引用來源

即係以前緣髪仔曲髮啊
就係佢啦。

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-2-25 07:50 發表 查看引用來源

而家食企企真係精到用時方恨少
而家咸記同老妙都大旺多北記七日鮮黎, 搞到我無乜點去ssp巡下髮記,點解?性價比太低了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆