上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.9k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-2-28 00:01 發表 查看引用來源

而家咸記同老妙都大旺多北記七日鮮黎, 搞到我無乜點去ssp巡下髮記,點解?性價比太低了!
髮記郁親都四五魚,三魚不見了!無性價比可言
采你都儍…..

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-3-2 12:32 發表 查看引用來源

髮記郁親都四五魚,三魚不見了!無性價比可言
采你都儍…..
但SSP勝在多有米伯伯, 佢地志在去髮記同髮花吹下水, 摸摸渣渣咁, 所以都係客似雲來!

請問之前係數字店山山公仔人,去了邊???

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-3-2 13:41 發表 查看引用來源

但SSP勝在多有米伯伯, 佢地志在去髮記同髮花吹下水, 摸摸渣渣咁, 所以都係客似雲來!
我都唔明呢啲阿伯又唔冇錢,點解要玩呢啲大媽,唔通啲阿伯真係因為悶?其實都重有好多嗜好可以玩姐。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-3 10:06 發表 查看引用來源

我都唔明呢啲阿伯又唔冇錢,點解要玩呢啲大媽,唔通啲阿伯真係因為悶?其實都重有好多嗜好可以玩姐。
無錢就話玩大媽者,有錢梗係玩 18 - 2x 歲個 D 啦

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-3-3 12:58 發表 查看引用來源

嗅味相投,阿伯配大媽可能係绝配,少女嫌阿伯浸藥油味。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-3-3 12:58 發表 查看引用來源

啲大媽同阿伯啱嘴型,吹到水,阿伯有媾女feel;啲𡃁妹又嫌阿伯老,做撚完就算…….

見北街垃圾站東x紅開番。請問有冇巴打去過

最近發覺有好多偷钱企企,一般都是開價两百以内,大家小心心哦

引用:
原帖由 simonduck 於 2023-1-28 18:01 發表 查看引用來源
小寶店而家好貴,問左几個都話要7魚,冇去好耐,7鱼我上樓上骨2粒鐘開埋大都得啦,又有涼冲,唔怕查牌。其實呢d快餐最多比4魚好啦,做壞市
7魚 唔撚係呱

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆