上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.2k

引用:
原帖由 waihin2013 於 2023-5-26 04:59 發表 查看引用來源
無玩幾個月髮廊了,因為在1X1搵左個好野,
中女極品,皮膚100分,樣75分,手骨足鐘認真85分,有涼沖,
電話BOOK一對一,永無騷擾,人都放鬆D,
價錢係貴D,400 60分鐘,重質不重量,寧可玩一次,好過以前兩次,
要開大就不適合 ...
可以分享聯絡嗎? Thanks

引用:
原帖由 waihin2013 於 2023-5-26 04:59 發表 查看引用來源
中女極品,皮膚100分,樣75分,手骨足鐘認真85分,有涼沖,
價錢係貴D,400 60分鐘,重質不重量,寧可玩一次,好過以前兩次,
要開大就不適合 ...
請PM資料,Thanks

師兄可名pm想去試你的介紹

引用:
要開大就不適合 ...
有興趣, 師兄可否pm我嗎, 謝謝

師兄可否p我嗎, thx

引用:
要開大就不適合 ...
4百60分鐘經已成為SSP USB基本公價,若果如師兄所描述評分,性價比確係很高,未知係邊位技師呢﹖

引用:
原帖由 kamshek 於 2023-7-4 09:16 發表 查看引用來源

4百60分鐘經已成為SSP USB基本公價,若果如師兄所描述評分,性價比確係很高,未知係邊位技師呢﹖
估唔到仲有人問拎PM😆

回覆 1090# waihin2013 的帖子

師兄,請PM資料 ,謝謝

師兄可否p我嗎, thx

昨天打風去SSP好多無開

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆