上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.8k

終於食到雨點件大波湖南妹,旺鐘到不得了去好多次都上鐘,疫情要收4魚😤不過對波堅正又大又白又滑又粉🥸😍

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-5 02:22 發表 查看引用來源
終於食到雨點件大波湖南妹,旺鐘到不得了去好多次都上鐘,疫情要收4魚😤不過對波堅正又大又白又滑又粉🥸😍
自從收4條就已經無再去了

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-4-5 12:24 發表 查看引用來源
自從收4條就已經無再去了
好吹鐘 基本上冇按 一開波就嚟料 20min一定完

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-5 02:22 發表 查看引用來源
呢條大波C9, 硬件OK, 有少少肉地,好砌又好揸手. 軟件就一般, 唔可以話係伏,但唔夠feel. 好耐無再去了.

回覆 110# Jack3927 的帖子

我通常同佢按連打牌 $400

引用:
而家先食到?
我之前食過多次了.....
收4魚係貴又唔足鐘 , 去 141 大把選擇

服務比以前差佐冇食好耐

以前D女一般少開大. 更有不少連飛機都唔打, 只打情罵俏. 而且C8都多。當時80蚊一part, 淨係打情罵俏三、四part, 玩成朝或成個下午, 好爽。碰啱願意同你開大, 特別係D C8 真係好偷情feel. 回味無窮. 而家做到濫晒, 世界變了.

引用:
ching 爬咗文 都唔知喺邊
師兄有冇多啲貼士地址喺邊

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-3-17 21:33 發表 查看引用來源
狗店交左比後生打理,自己喺狗店斜對面開佳人繼續經營。
經過見倒個肥肥地札左頭髮就係佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆