上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.1k

回覆 118# steinjack 的帖子

同意,而家去141冇咁嬲

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-1 17:33 發表 查看引用來源

骨"橙橙"

昨下午想去俾佢dup 下,離遠見到企門口,未行近見到有師兄入閘。
最近經過,目測有3件在內, 兩件比較生臉口, 食用指數高, 另外一個就經常見, 可能就係師兄所講果件

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-4-9 22:48 發表 查看引用來源

最近經過,目測有3件在內, 兩件比較生臉口, 食用指數高, 另外一個就經常見, 可能就係師兄所講果件
有個睇落波大大 金頭髮 假波嚟

引用:
原帖由 Para7 於 2022-4-8 18:51 發表 查看引用來源

ching 爬咗文 都唔知喺邊
師兄有冇多啲貼士地址喺邊
E音街交界好易搵

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-4-9 22:48 發表 查看引用來源

"兩件比較生臉口, 食用指數高"? 新女?

今日去咗南E街交界地產隔離,食咗件瘦底c8身材唔錯粉蓮,佢話新做不過唔似唔夠10分鐘叫轉身3魚打牌,幾好吊

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-13 17:45 發表 查看引用來源
今日去咗南E街交界地產隔離,食咗件瘦底c8身材唔錯粉蓮,佢話新做不過唔似唔夠10分鐘叫轉身3魚打牌,幾好吊
估吾到有新野呵,我認為得老板娘有D女人味,瘦D就更好,入閘前後兩個人就最吾好,不過有時見到佢對淫腳黑絲無計

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-13 17:45 發表 查看引用來源
係咪車房隔離果間?

引用:
原帖由 waihin2013 於 2022-4-14 08:51 發表 查看引用來源
估吾到有新野呵,我認為得老板娘有D女人味,瘦D就更好,不個入早閘前後兩個人就最吾好,
呢檔野從來唔吸引係嗰日行過見唔錯至入去,估唔到又👌🏼

引用:
原帖由 血~ 於 2022-4-14 09:41 發表 查看引用來源
係咪車房隔離果間?
冇錯,車房行過少少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆