上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.2k

引用:
原帖由 waihin2013 於 2022-4-14 08:51 發表 查看引用來源
估吾到有新野呵,我認為得老板娘有D女人味,瘦D就更好,不個入早閘前後兩個人就最吾好,
我第一次去好師兄係咪得一間房?因為一眼睇晒得一間房但係按摩過程我又聽到隔離有輕微叫床聲

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-14 11:00 發表 查看引用來源

我第一次去好師兄係咪得一間房?因為一眼睇晒得一間房但係按摩過程我又聽到隔離有輕微叫床聲
無錯的,一個位兩張床,仲可以出面上樓做,不過我未試過,吾知係邊,

試了 ! 瘦那一個 , 整體可以;但波波是假造;帶硬!需要做嘢時才開始有軟體出現;因為有水出反應!她的手袋有不同尺寸袋袋;可按各 C 兄大小而使用!

洗車店旁 !有一個波霸坐內 !金髮金裙!好像去領獎款 ;老遠已看到!光閃閃!可惜剛剛已運動完!下次光顧吧!

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-4-14 17:52 發表 查看引用來源
洗車店旁 !有一個波霸坐內 !金髮金裙!好像去領獎款 ;老遠已看到!光閃閃!可惜剛剛已運動完!下次光顧吧!
美沙同斜對面?

引用:
原帖由 血~ 於 2022-4-14 09:41 發表 查看引用來源
係咪車房隔離果間?
南E街交界地產隔離? 咩咩田?

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-4-14 17:52 發表 查看引用來源
.希望係果條女女,波波幾正白,滑,真,碗型!不過收得貴,見蟲見智

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-15 22:44 發表 查看引用來源

南E街交界地產隔離? 咩咩田?
係咩咩花

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-16 14:12 發表 查看引用來源

係咩咩花
行過唔見, 我V78問老版涼有無新女,佢話有件肥肥白白40路, 我無去.  估唔係位師兄食個件.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-16 20:38 發表 查看引用來源

行過唔見, 我V78問老版涼有無新女,佢話有件肥肥白白40路, 我無去.  估唔係位師兄食個件.
聽見師兄咁講今日落咗去,果然肥肥白白滑滑多水多汁又好吊🤣今日本來想摟老板涼點知佢灘屍咁唔肯做,唯有做新女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆