上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  535.8k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-1-5 16:23 發表 查看引用來源
故宣布本周五(7日)凌晨零時起至本月20日,收緊現行的社交距離措施,維持14天,包括餐飲場所傍晚6時至翌日清晨4時59分禁止堂食,B類食肆減至2人、C類限4人、D類則收緊至6人;而15類在599F章表列場所,包括酒吧、健身室、浴室、遊 ...
不包括髮型屋

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-1-5 22:43 發表 查看引用來源
不包括髮型屋
噢咪狂傳染真係好快。可能要暫時封jer一陣,唔係確診時問你去過邊就...

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-1-3 21:26 發表 查看引用來源
踏入 2022 年 1 月,開新區先 !祝各位新年快樂🎊🎉 😄
2022小弟犯太歲加桃花劫,今年停玩一年😅希望頂到,各師兄繼續精彩。

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-1-10 17:59 發表 查看引用來源

2022小弟犯太歲加桃花劫,今年停玩一年😅希望頂到,各師兄繼續精彩。
百無禁忌 😄

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-1-10 17:59 發表 查看引用來源

呢啲野都好信? 打多啲飛機, 精神爽利, 鬼神辟易呀

行左一圈,都有唔少拉左閘
個別有正常開門…..

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-1-12 01:22 發表 查看引用來源

呢啲野都好信? 打多啲飛機, 精神爽利, 鬼神辟易呀
上禮拜去音醫街細舖畀條女按完第二日腰痛到今日,仲要禁21日想搵間正骨水按都唔得,唔到我唔信

引用:

忍到一個月都算叻.

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-1-13 16:36 發表 查看引用來源
上禮拜去音醫街細舖畀條女按完第二日腰痛到今日,仲要禁21日想搵間正骨水按都唔得,唔到我唔信
犯桃花 咁靈?!

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-1-13 22:25 發表 查看引用來源

忍到一個月都算叻.
Omicron 咁勁,奶左野流行病學追蹤...就樣衰.  我就盡力忍...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆