上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.0k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-6-30 16:40 發表 查看引用來源

剛路過細舖,見到後生華月姐,細細粒短髮朦眼,著黃底黑間衫激似李華月!剛做完過伯伯客,唔知系咪大jer明前輩?

另見有件c10成個迷你版擇大大甘,嚇死我了!仲笑淫淫甘撩我入來按摩,即閃冇回頭! ...
昨日無去ssp

迷你版習大大在邊個舖?

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-2 00:26 發表 查看引用來源

昨日無去ssp

迷你版習大大在邊個舖?
我指30號禮拜四,仲以為咁有緣碰見你,

咪同華月姐同一間舖,佢唔撩我按摩我仲以為佢係清潔阿嬸黎。。。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-2 04:02 發表 查看引用來源

我指30號禮拜四,仲以為咁有緣碰見你,

咪同華月姐同一間舖,佢唔撩我按摩我仲以為佢係清潔阿嬸黎。。。
女版習大大係咪黑黑地矮小阿嬸咁樣?

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-3 00:14 發表 查看引用來源

女版習大大係咪黑黑地矮小阿嬸咁樣?
系,成個掃街清潔阿嬸甘,真系好難有人食得落!

剛路經祝街10X89旁間足仔,果件細粒健康膚色,短金毛平胸c9好啱你口味,之前佢系添我湖對面做有揾過佢,見佢搭正6pm收工,有條佬同仔泊架van仔系附近接佢放工,個佬又接受到佢(老婆?)系髮仔做?!

琴晚路過見到個著婆仔衫卷髮嘅鄉下大媽 feel 嘅就係翻版維尼 ??

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-3 18:12 發表 查看引用來源

系,成個掃街清潔阿嬸甘,真系好難有人食得落!

剛路經祝街10X89旁間足仔,果件細粒健康膚色,短金毛平胸c9好啱你口味,之前佢系添我湖對面做有揾過佢,見佢搭正6pm收工,有條佬同仔泊架van仔系附近接佢放工,個佬又接受到佢(老婆? ...
係咪10X86隔幾間,那間剪髮細舖?

曾問過話唔做按摩

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-4 01:38 發表 查看引用來源

係咪10X86隔幾間,那間剪髮細舖?

曾問過話唔做按摩
no , 佢講舊肥姐舖

引用:
原帖由 中女addict 於 2022-7-4 10:46 發表 查看引用來源

no , 佢講舊肥姐舖
咁10X89係點解。

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-4 14:42 發表 查看引用來源

咁10X89係點解。
應該係祝街新開果間文青店,人生不如意事情

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-7-4 15:58 發表 查看引用來源

應該係祝街新開果間文青店,人生不如意事情
恍然大悟。

呢間肥姐年代都留下唔少9毛,連肥姐本人都食過。

但轉手後無再去,驚要逐樣計。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆