上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.0k

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-7 21:46 發表 查看引用來源

呢件四眼假波最初在緣一店搵過, 當時尚算C8級別, 聲沙, 好爛切, 吊時佢high過我. 唔見一排原來去過做上樓骨?
好砌非常緊要,相頭落得去都預左無乜大期望

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-7 23:59 發表 查看引用來源

聲沙假波在薯片店隔利舖,但兩間舖兩個假波都係兩邊走。
聽聞薯片店畀隔離舖接收左嚟做攪到薯片閣樓 好似一仔咁

剛路過祝街見荔精老板娘同客剪頭髮,佢轉左長頭髮新髮型,皮膚白滑身型又靚,好想同佢打牌,可惜佢只做剪頭髮同染髮……

剛路過小寶店,有件高佻靚輕中c9生臉口幾靚女,著短白T白熱褲show白滑長腿,企系後欄等大家享用!

回覆 484# hongkonger97 的帖子

不是之前果位長髮C8?

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-8 03:23 發表 查看引用來源
而家四妹店左邊間髮仔,係咪變左一人店,由假波c10打躉?
呢間有個做裝修c9, 裝修無工開會來開工, 可開大.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-9 00:04 發表 查看引用來源

呢個叫阿玲,樣ok,吸手波,有仔讀大學。

間舖裝修都係由她搞定。

以前仲有一個細波c10,而家唔見左。

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-7-8 15:15 發表 查看引用來源
聽聞薯片店畀隔離舖接收左嚟做攪到薯片閣樓 好似一仔咁
d燈開左,紅紅紫紫,眼都花。

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-9 00:04 發表 查看引用來源

四妹左邊初初開 成個格局好老正法仔
轉左斜咩?

話時話呢個c9有咩特徵

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-9 00:17 發表 查看引用來源

呢個叫阿玲,樣ok,吸手波,有仔讀大學。

間舖裝修都係由她搞定。

以前仲有一個細波c10,而家唔見左。
會唔會係以前4妹店做果位? 如果係就好啦, 以前服務幾唔錯,好耐無見過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆