上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.9k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-7-18 18:58 發表 查看引用來源

係,應該係黑色長髪那個
之前佢在第二間做時幫襯過,只准細不准開大,亦唯一未食過的女…..

之後佢黎左呢間店後,先第一次同佢開大!當時我問佢唔係唔開大咩?  佢話係以前既事 ...
三件食除左最瘦(應是阿紅?) 都試過,長長地曲髮既比較OK, 樣我個人覺得三個之中比較OK, 又叫得大聲.  另外長直髮件老左D.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-18 23:15 發表 查看引用來源

三件食除左最瘦(應是阿紅?) 都試過,長長地曲髮既比較OK, 樣我個人覺得三個之中比較OK, 又叫得大聲.  另外長直髮件老左D.
長長地曲髮---係咪化裝比較濃那一個?

上面講緊間C尾,有一條C11有時對面舖兩邊走.

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-19 00:07 發表 查看引用來源

長長地曲髮---係咪化裝比較濃那一個?
長長地曲髪咪金毛羅
另外兩個係黑色直長髪

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-18 23:15 發表 查看引用來源

係老左 D

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-18 17:22 發表 查看引用來源

金毛未試過。

另外一個叫阿容,係三個之中最好樣。
佢话正职做緊食蕉。
同意,之前屌過,反應幾好,吹功都算唔錯

剛路經小寶店,見小寶,另一短金毛舊c9, 左邊有件長金毛c9幾吸引,小肥生口臉樣幾令。

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-20 18:44 發表 查看引用來源
剛路經小寶店,見小寶,另一短金毛舊c9, 左邊有件表金毛c9幾吸引,小肥生口臉樣幾令。
小肥生口臉樣幾令件試過,食煙的,有味。一上樓就攬,想快快吊完想你走,話唔識按,仲想收5魚。無下次。話時話,如果後生少少,瘦少少,5魚我唔介意間中餓起上來去吊一次。

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-20 21:49 發表 查看引用來源

小肥生口臉樣幾令件試過,食煙的,有味。一上樓就攬,想快快吊完想你走,話唔識按,仲想收5魚。無下次。話時話,如果後生少少,瘦少少,5魚我唔介意間中餓起上來去吊一次。 ...
新版煙妹🤭

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-20 21:49 發表 查看引用來源

小肥生口臉樣幾令件試過,食煙的,有味。一上樓就攬,想快快吊完想你走,話唔識按,仲想收5魚。無下次。話時話,如果後生少少,瘦少少,5魚我唔介意間中餓起上來去吊一次。 ...
甘不如食小寶好過,起碼佢會特一陣, 有大車又任奶又冇乜催鐘!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆