上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.4k

River 街左轉入海街,間有錢腳係咪收左皮?
幾次行過都拉晒閘。

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-13 20:59 發表 查看引用來源

是否亜卿
是呀. 去新美景

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2022-9-14 15:39 發表 查看引用來源

文文??
幾次咁多。通常上房。樣樣有。上品
樣都可以,因人而二。而家偏老同肥左少少。不過佢一向都肥,以前後生樣好食得落。最初見是在石荔煙妹店,當時都幾有女人味道。後來去左海街一陣,然後頂左貴花。幾年前佢有個外生女,初落香港,後生極品,超正超正超正,後來鬧番走左,最後上番大陸。

同店有CC, 走肥, 相頭我覺得疫前都算OK, 幾好食,反應好. 唔知而家仲在否,不過我估都會老了。

都係個句: 而家很髮仔十次九次半都係得個行字,多數食唔落.

引用:
原帖由 newbc 於 2022-9-12 23:11 發表 查看引用來源
幾日前試左金毛中髮 c10,俾佢件日本戰衣吸引左入去,按得唔太好,但又唔可以叫差,足鐘,開大要4紅,我覺得唔抵,最後起機3紅走人!望落有幾分似杜如風 ...
前排在醫近音店,食過一次, 除口罩相頭麻麻, 除清覺得偏老, 頂唔係幾順

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-9-15 23:04 發表 查看引用來源

樣都可以,因人而二。而家偏老同肥左少少。不過佢一向都肥,以前後生樣好食得落。最初見是在石荔煙妹店,當時都幾有女人味道。後來去左海街一陣,然後頂左貴花。幾年前佢有個外生女,初落香港,後生極品,超正超正超正,後來鬧番走 ...
文文大陸女人來說,算生得高,同埋幾大件。

樣就中中等等。

引用:
原帖由 hk210121 於 2022-9-12 09:46 發表 查看引用來源

呢個個波都幾大架 同四妹差唔多size
四妹對波真係無得頂 又大又好揸
又夠淫

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-9-16 00:38 發表 查看引用來源

又夠淫
下路而家唔係好通 冇幾年前咁好玩

引用:
原帖由 hk210121 於 2022-9-16 02:13 發表 查看引用來源

下路而家唔係好通 冇幾年前咁好玩
太串,对的伙記又差,而家成日冇生意。坐多过做。

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-9-16 00:35 發表 查看引用來源

文文大陸女人來說,算生得高,同埋幾大件。

樣就中中等等。
文文最初在泉州做,後改名貴花,文文亦做了亊由。當時泉州有個蔴甩佬做剪髪,舗後按摩,文文靚晒全場。

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-9-16 00:38 發表 查看引用來源

又夠淫
四妺,大鍋平都是老一代。薯片(菊)巳走了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆