上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.3k

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-16 14:33 發表 查看引用來源
四妺,大鍋平都是老一代。薯片(菊)巳走了
應該都係同一代🤔

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-16 14:18 發表 查看引用來源

文文最初在泉州做,後改名貴花,文文亦做了亊由。當時泉州有個蔴甩佬做剪髪,舗後按摩,文文靚晒全場。
貴花舖前身係傳洲,當時外表係一間好普通飛髮舖,完全唔知入面別有洞天。

呢間傳洲同邊境街泉州。係兩間唔同舖。

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-9-15 14:20 發表 查看引用來源
而家貴花乜野價位?係咪另有地方?
以前去過一次,在店內很迫,腳都伸唔直.
可要求上房
出門口有巷仔醫通荔
入去可上樓
幾間房加兩浴室
成間客棧咁

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-16 14:18 發表 查看引用來源

文文最初在泉州做,後改名貴花,文文亦做了亊由。當時泉州有個蔴甩佬做剪髪,舗後按摩,文文靚晒全場。
我最初見文文是在煙妹店, 叫阿敏. 我反而唔知佢係福建做過. 師兄講既福建是以前在海近昌街的? 定而家界街七連店的福建?
界街福建事由以前在貴花時叫興. 唔知而家叫咩?

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-9-17 00:10 發表 查看引用來源

貴花舖前身係傳洲,當時外表係一間好普通飛髮舖,完全唔知入面別有洞天。

呢間傳洲同邊境街泉州。係兩間唔同舖。
哦, 明白晒.

引用:

睇下睇下,組織到歷史了. 泉州有個蔴甩佬做剪髪. 個蔴甩佬後來去左以前煙妹店個鋪位. 而家經過個鋪位只見到件C11, 好似係單波節朗?

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-9-17 08:18 發表 查看引用來源

睇下睇下,組織到歷史了. 泉州有個蔴甩佬做剪髪. 個蔴甩佬後來去左以前煙妹店個鋪位. 而家經過個鋪位只見到件C11, 好似係單波節朗?
依家界街泉周事由亜卿當年亦在医街泉洲做技C,單波節朗在0髪廊時開大淫多汁好砌,可借單波。薯片亦在0髪廊做,後來有孕見肚都照開工

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-17 10:19 發表 查看引用來源

依家界街泉周事由亜卿當年亦在医街泉洲做技C,單波節朗在0髪廊時開大淫多汁好砌,可借單波。薯片亦在0髪廊做,後來有孕見肚都照開工
白頭宮女話當年

想當年有大肚婆同人奶玩,有今生無來世。

[quote]原帖由 Interested 於 2022-9-16 14:33 發表 查看引用來源
四妺,大鍋平都是老一代。薯片(菊)巳走了 [薯片走了係佢唔做.定歸天!😱😱/quote]

引用:
原帖由 lulu678 於 2022-9-18 10:53 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Interested 於 2022-9-16 14:33 發表 查看引用來源
四妺,大鍋平都是老一代。薯片(菊)巳走了 [薯片走了係佢唔做.定歸天!😱😱/quote] ...
兩年前去了另一個世界了,RIP

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆