上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.7k

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-9-18 12:36 發表 查看引用來源

兩年前去了另一個世界了,RIP
真係人生無常😭😭

上星期五路過竹街金毛店,見有一個熟面口既女(應該之前食過)加盟!問佢地呢排唔見事頭婆既,話返左大陸

另外題外話:上星期五路過基廁人有三急就上去小解!小解時見到有幾個基民在浴室內等候游走,小解完出於 “好奇心” 走入浴室視察,個個你眼望我眼!期間見到有一個基民除淨底橫俾其他人摸下面狀甚興奮!另一基民則叫我參與 3P (心諗 P 你老母)於是我頂唔撚順走人 ,哈哈😄

利申:我不是基民

現在髮仔貴了,點解吾玩太子站荔枝頭上樓,全部都係500,質素高D,地方好D,咩都抵番,
以前就話貪佢$200左右......現在太貴了

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-9-19 13:18 發表 查看引用來源
另外題外話:上星期五路過基廁人有三急就上去小解!小解時見到有幾個基民在浴室內等候游走,小解完出於 “好奇心” 走入浴室視察,個個你眼望我眼!期間見到有一個基民除淨底橫俾其他人摸下面狀甚興奮!另一基民則叫我參與 3P ( ...
我次次巡SSP前都去基廁做小動;次次都有蔴甩佬眼望望。我是小小鳥人,應望不到我的小鳥,有大鵬鳥的師兄小心点。

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-19 14:48 發表 查看引用來源
我次次巡SSP前都去基廁做小動;次次都有蔴甩佬眼望望。我是小小鳥人,應望不到我的小鳥,有大鵬鳥的師兄小心点。
間唔中會去,不過好彩無遇到

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-9-19 13:10 發表 查看引用來源
上星期五路過竹街金毛店,見有一個熟面口既女(應該之前食過)加盟!問佢地呢排唔見事頭婆既,話返左大陸
之前在邊間? 師兄記得嗎?

引用:
原帖由 waihin2013 於 2022-9-19 14:39 發表 查看引用來源
現在髮仔貴了,點解吾玩太子站荔枝頭上樓,全部都係500,質素高D,地方好D,咩都抵番,
以前就話貪佢$200左右......現在太貴了
我都覺唔抵,有時直接去樓上樓,3紅至3紅半一粒鐘,有得沖涼,地方乾淨,一定足鐘

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-9-19 21:51 發表 查看引用來源

之前在邊間? 師兄記得嗎?
唔記得啦!  D 女成日周圍走 , 隔一排又出現返

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-9-19 13:10 發表 查看引用來源
而家唔使隔離,可能好多囡囡都會返大6啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆