上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.2k

引用:
原帖由 lonly9394 於 2022-9-30 07:37 發表 查看引用來源

只有事油屌得过,但个口又臭臭地
吹得臭簫多

試左四妹左邊間骨(以前做髮廊個位)
閣樓佈置幾靚,C10 。
15 b 15 j 前後30mins.
上解甲,下路不通
二鱼半

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-9-29 23:48 發表 查看引用來源

旗下D女全部老到呢...
暫時比較無咁難頂應該是事油自己。仲有個CC唔知仲有無開工。
都算抵玩,有涼沖,

玩得呢d都唔望會有三十路,一般四十起跳。

三舊開大,都預左50+。

引用:
原帖由 OWEN312 於 2022-10-2 00:07 發表 查看引用來源
試左四妹左邊間骨(以前做髮廊個位)
閣樓佈置幾靚,C10 。
15 b 15 j 前後30mins.
上解甲,下路不通
二鱼半
好似得番個阿雲,對波假假地。

閣樓佈置以前係由一個阿玲裝修。阿玲係做開裝修,以前間中有客串下,可以開大。

間舖以前仲有個阿菲,但近幾個月阿菲同阿玲都唔見左。

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-10-2 00:29 發表 查看引用來源

閣樓佈置以前係由一個阿玲裝修。阿玲係做開裝修,以前間中有客串下,可以開大。

間舖以前仲有個阿菲,但近幾個月阿菲同阿玲都唔見左。 ...
果位阿玲好耐無係其他發仔遇過, 唔知係咪收咗山呢? 另外,廟隔離間野好似係之前墮LIN鋪做過, 有無師兄試過佢手藝

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-10-2 21:23 發表 查看引用來源

果位阿玲好耐無係其他發仔遇過, 唔知係咪收咗山呢? 另外,廟隔離間野好似係之前墮LIN鋪做過, 有無師兄試過佢手藝
幾月前問過,阿玲返左鄉下。

無錯,廟隔離間野係之前墮LIN鋪做過。很多年前在緣試過一次,一般般。

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-10-2 00:29 發表 查看引用來源

係,而家係一人店

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-9-9 10:38 發表 查看引用來源
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-18 20:20 發表 查看引用來源
試左祝,大爛皆交界大鋪金毛大波c10,  三魚特加打牌,按摩力水夠幾c服,跟住上戰衣肉戰打牌,狂渣波狂奶狂屌,出唔到最後我 ...
何飛煩 收費如何?

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-6-24 00:26 發表 查看引用來源
鐘意c11義母,可以試試:

1.風街同生果街交界,向大酒店方向,有兩間,一大舖一細舖,都係c11單人作業,大間果個,個孫都十歲,個仔都成三十。呢個唔做大餐,但可高清指插。 細舖都係差唔多,可食大餐。

2.世家有個c11,已收經。 ...
師兄大舖係咪叫y____c____?
上次見到開左門有個c10, 我話鬆骨,佢話技師未返。 間舖係咪有其他人做飛髮?

阿玲同阿雲開大都几好,400,由其阿玲,表情十足,睇住佢個表情仲已為自己後生個時,有冇咁勁,當我諗緊起雙飛既時候,阿玲已冇返工啦,晒左
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆