上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.7k

引用:
原帖由 FTP 於 2022-10-23 13:13 發表 查看引用來源

在SSP我最多比過五魚。

最水魚果次在金橋,都10幾年前了。入閘價600,結果細腦指揮大腦,千三蚊落樓。又試過一次,都成廿年前,在上水足仔,平時六舊大餐,G師都好熟,做過好多次,佢叫我玩雙飛,話好過癮,結果我順佢意,我一直以為雙飛最 ...
雙飛最搵笨2個G師收2份錢但係出1次,我亦唔見得好爽試過1次以後打死都唔起雙飛

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-10-22 22:49 發表 查看引用來源

有咩用? 又唔係有免費大餐!
咪一樣收咁貴…..
又有錢收 又有小鮮肉
幾著數 隨時佢enjoy過你

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-10-23 13:46 發表 查看引用來源

雙飛最搵笨2個G師收2份錢但係出1次,我亦唔見得好爽試過1次以後打死都唔起雙飛
現實世界好難有兩條女同時剝光俾你玩。

早2日去狗狗店1.0,搵咗件肥肥地按收200,上到房按一陣再問出埋收300打牌收500最後打死狗講價360打牌冇吹奏,條女幾好功架粉蓮好水幾好吊

其實我真係好佩服你地。不断甘去試,跌钱都冇所謂。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-10-26 06:50 發表 查看引用來源
其實我真係好佩服你地。不断甘去試,跌钱都冇所謂。
間唔中入嚟睇,真係好過癮,指壓年紀大少少,樣衰少少,服務差少少都話中伏,呢到無服務,年紀一定大,平幾十蚊,又無人會話跌錢中伏喎!

回覆 801# 勞蘇 的帖子

試過在99店雙飛,不過感覺普通,麻麻。

回覆 804# 勞蘇 的帖子

出收300打牌收500, 搶咩😡各位師兄,不要甘心做水魚呀

回覆 806# newbc 的帖子

舊99店宜家D師父非常唔得,只識搶錢

回覆 809# littlercrazyman 的帖子

D女又老又肥又冇服務,摩兩下就叫起機,錢又同指壓差吾多,所以我呢兩三年去指壓玩,女又正好多,又有西屌,又環保吹,鍾意嘅揾件插埋後花園都得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆