上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.7k

回覆 810# KENNY.V 的帖子

咁激😂要冇好介紹?🙌

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2022-10-26 14:33 發表 查看引用來源
D女又老又肥又冇服務,摩兩下就叫起機,錢又同指壓差吾多,所以我呢兩三年去指壓玩,女又正好多,又有西屌,又環保吹,鍾意嘅揾件插埋後花園都得 ...
師兄好野, 後庭花都玩埋

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-10-23 13:46 發表 查看引用來源

雙飛最搵笨2個G師收2份錢但係出1次,我亦唔見得好爽試過1次以後打死都唔起雙飛
講起雙起,疫情前試過人生第一次雙飛(元朗神房大陸孖生姊妹)經常約滿唔約無得食!打孖上都只係收費五魚 ,好撚正!細佬被兩個口一左一右環保服侍,最正係由於孖生關係可以不用更換套套,一個套拮兩隻鮑….

好似拍 AV 咁,到而家仲難忘之中……

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-10-26 01:21 發表 查看引用來源
早2日去狗狗店1.0,搵咗件肥肥地按收200,上到房按一陣再問出埋收300打牌收500最後打死狗講價360打牌冇吹奏,條女幾好功架粉蓮好水幾好吊
狗狗店已經無野好食,全部大媽可以唔使去
收 500 去一樓一好過啦

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2022-10-26 14:33 發表 查看引用來源
D女又老又肥又冇服務,摩兩下就叫起機,錢又同指壓差吾多,所以我呢兩三年去指壓玩,女又正好多,又有西屌,又環保吹,鍾意嘅揾件插埋後花園都得 ...
指壓女有 d 都老老地,我去一仔多
間中先去髪仔(最多限 4 魚)

回覆 815# ccwu56x2 的帖子

指壓早餐價380蚊,3味女都好後生靚女

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-10-27 11:24 發表 查看引用來源

講起雙起,疫情前試過人生第一次雙飛(元朗神房大陸孖生姊妹)經常約滿唔約無得食!打孖上都只係收費五魚 ,好撚正!細佬被兩個口一左一右環保服侍,最正係由於孖生關係可以不用更換套套,一個套拮兩隻鮑….

好似拍 AV 咁,到而家仲 ...
五舊水有双飞?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-10-27 14:58 發表 查看引用來源

五舊水有双飞?
係,當年好抵食

剛系麗瘋皆交界,土多旁間髮仔,有件細粒瘦底靚c9,同條光頭麻甩佬雙雙上樓,呢件幾正可食用!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-10-27 18:31 發表 查看引用來源
剛系麗瘋皆文界,土多旁間髮仔,有件細粒瘦底靚c9,同條光頭麻甩佬雙雙上樓,呢件幾正可食用!
是加拿大樹葉街?近學校果邊定老麥果邊?
無為意果度有士多,比多一點貼士!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆