上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.7k

引用:
原帖由 sexvincent 於 2022-11-7 16:13 發表 查看引用來源
正骨合格,足鐘,而且外形好吸引,可惜......暫時得正
她只做正骨,Facial.  沒有其他

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-8 17:28 發表 查看引用來源

條C8係幾正, 以嗰區髮仔而言. 或者佢遲D發現升空可以搵快錢又唔同講法呢...

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-8 17:28 發表 查看引用來源

等多D師兄開發或者調教一下,可能有機

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-9 02:16 發表 查看引用來源

等多D師兄開發或者調教一下,可能有機
我覺得她不想或無需要,就不要勉強她了。找些‘志同道合’的師父吧。

回覆 834# littlercrazyman 的帖子

師兄可否提供位置,facial都可以

引用:
原帖由 Jack3927 於 2022-11-9 14:14 發表 查看引用來源
已PM 你

引用:

SSP發仔難得有C8正骨,未知呢間環境衛生及收費如何? 若果part 1都可以鬆到,可以一試。

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-11-9 17:14 發表 查看引用來源

SSP發仔難得有C8正骨,未知呢間環境衛生及收費如何? 若果part 1都可以鬆到,可以一試。
不過好多年前, 大部ssp髮仔其實都係正骨, 不過熟左會調下情, 條女同你周身"初"下呢度又"dup"下嗰度,80元45分鐘, 4part $320 同條女衣泣足三個鐘, 玩足成個下午都幾爽架. 熟少少可以有時手多多, 有時訓低攬住衣泣下, 就係咁多, 再熟既訓低攬衣泣時,對手係咁搓對燈. 個別C8夜晚收檔拉閘先同你開大餐. 回味無窮, 後來慢慢興升空, 世界開始唔同晒.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-11-9 22:54 發表 查看引用來源

不過好多年前, 大部ssp髮仔其實都係正骨, 不過熟左會調下情, 條女同你周身"初"下呢度又"dup"下嗰度,80元45分鐘, 4part $320 同條女衣泣足三個鐘, 玩足成個下午都幾爽架. 熟少少可以有時手多多, 有時訓低攬住衣泣下,  ...
就算煙妹, 係店同佢點衣泣都唔升空. 不過熟左去打牌.

回覆 835# Jack3927 的帖子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆