上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  537.4k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-11-13 14:28 發表 查看引用來源
試完靚 C8 推油正骨唔錯(今次純以揼骨心態去)覺得比何飛帆舒服(可能技師年紀問題 😄),之後暗示一下佢比較大反應就算!正骨 OK 可惜無特別服務…… ...
位C8應該有一排紅, 睇嚟唔使去住

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-12 20:20 發表 查看引用來源
早兩日試咗非凡旁的其中一間飛發鋪嘅白滑大波, 對波雖然無4妹咁大, 但係超彈手, 玩到愛不釋手
師兄,請問呢個大波師奶又喺邊一間舖? 條女叫咩名呢?

應該係個間啦

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-11-14 10:41 發表 查看引用來源

師兄,請問呢個大波師奶又喺邊一間舖? 條女叫咩名呢?
有師兄話呢間當D客係水魚

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-14 15:42 發表 查看引用來源
正常一part連手術費3魚, 未試過聊條C9打牌, 有師兄話打牌會開天殺價.
同店有件外型似良家婦女既C9, 樣都OK, 高大不算肥, 但做手術師文好多, 無咩激情.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-11-14 22:18 發表 查看引用來源
正常一part連手術費3魚, 未試過聊條C9打牌, 有師兄話打牌會開天殺價.
同店有件外型似良家婦女既C9, 樣都OK, 高大不算肥, 但做手術師文好多, 無咩激情. ...
引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-14 15:42 發表 查看引用來源
咁若果學steinjack師兄話齋,唔聊佢打牌齋玩吓手作仔,3魚絕對可以接受,我又唔係啲風流叠米阿伯,開天殺價咪著返褲走人囉﹗  

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-11-15 09:34 發表 查看引用來源

咁若果學steinjack師兄話齋,唔聊佢打牌齋玩吓手作仔,3魚絕對可以接受,我又唔係啲風流叠米阿伯,開天殺價咪著返褲走人囉﹗  
如果係有米,我都想好似Happy 伯咁係咁比利是🧧

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-14 01:12 發表 查看引用來源

位C8應該有一排紅, 睇嚟唔使去住
請教大家靚c8系邊間做?想試下!行左成個ssp髮仔區都唔見有!thanks!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-11-15 18:35 發表 查看引用來源

請教大家靚c8系邊間做?想試下!行左成個ssp髮仔區都唔見有!thanks!
真的 找不到?

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-15 12:01 發表 查看引用來源

如果係有米,我都想好似Happy 伯咁係咁比利是🧧
  係有米都派俾真係需要接濟嘅人吖,派俾啲吸血大媽,派完又唔係可以摸摸揸揸,真係貪Hapyy伯仲老而彌堅咩﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆