上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
1.1k  536.6k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-3-17 21:33 發表 查看引用來源
狗店交左比後生打理,自己喺狗店斜對面開佳人繼續經營。
原來係咁,睇嚟仲好有叫座力次次行過佳人都工作中

上星期去咗5連第一間,機餐兩魚半,c9仲話大餐都係400

引用:
原帖由 lwan3388 於 2022-3-3 02:18 發表 查看引用來源
老同俱樂對面,揸車經過半掩門,有對黑絲養眼球
老同俱樂? 對面?要提示?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-3-16 12:00 發表 查看引用來源
有排,除非佢改名叫茉莉理髮
講開呢間之前開果時試過但話無得開大,有無師兄試過

引用:
原帖由 wingwing2050 於 2022-3-21 10:11 發表 查看引用來源

講開呢間之前開果時試過但話無得開大,有無師兄試過
有件C9, B挺波, 少少肥但尚可接受,相頭就帶住口罩得對眼,加少少想像好OK。有次昅到佢電話壁紙有佢個樣,睇全相就差好遠, 即刻唔多想再食

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-3-21 16:51 發表 查看引用來源

有件C9, B挺波, 少少肥但尚可接受,相頭就帶住口罩得對眼,加少少想像好OK。有次昅到佢電話壁紙有佢個樣,睇全相就差好遠, 即刻唔多想再食
好多間初開都話無大架啦,D女做下做下,因心而異,話唔埋。

洗車傍間小店有開,有件C8, 相頭可接受,著住衫身型OK有線條,但一除就變鬆肉水筒, 即刻大打折扣, 整形衣果然了得

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-3-21 16:51 發表 查看引用來源

我果個試過2次 ,應該係果間算最肥

回覆 86# steinjack 的帖子

洗車旁小店是否海近音街

回覆 86# steinjack 的帖子

師兄咁你果個有無開到大?

引用:
原帖由 wingwing2050 於 2022-3-21 21:47 發表 查看引用來源

我果個試過2次 ,應該係果間算最肥
佢應該唔係最肥。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆