上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
113  536.7k

DEL

踏入 2022 年 1 月,開新區先 !祝各位新年快樂🎊🎉 😄

故宣布本周五(7日)凌晨零時起至本月20日,收緊現行的社交距離措施,維持14天,包括餐飲場所傍晚6時至翌日清晨4時59分禁止堂食,B類食肆減至2人、C類限4人、D類則收緊至6人;而15類在599F章表列場所,包括酒吧、健身室、浴室、遊樂場所如博物館、美容院、按摩院、體育處所、郵輪、活動處所及派對房間等,均會關閉。

行左一圈,都有唔少拉左閘
個別有正常開門…..

24 號髪仔終於開啦!札炮札左咁耐係時候清下米青倉存 😄

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-4-5 02:22 發表 查看引用來源
終於食到雨點件大波湖南妹,旺鐘到不得了去好多次都上鐘,疫情要收4魚😤不過對波堅正又大又白又滑又粉🥸😍
而家先食到?
我之前食過多次了.....
收4魚係貴又唔足鐘 , 去 141 大把選擇

今日行過x花田 ,見到怪獸三隻,老闆娘同人剪頭髮!唔見有 c8 / 新野喎!
老闆娘我之前食過啦,淫淫地 ok 既(再瘦 D 更好)
佢哋上面有幾間炮房的 🤫

引用:
原帖由 血~ 於 2022-4-20 17:00 發表 查看引用來源
老闆娘大唔大波?
都算大!

引用:
原帖由 血~ 於 2022-4-21 12:49 發表 查看引用來源
想問下咩名號想試下佢
唔記得個名羅!佢係稍肥長頭髮染左色,坐在剪髪櫈上,有時幫人剪頭髮

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-4-26 21:41 發表 查看引用來源
今天有空往竹街按摩;只有二囡空閒;其他正在上鐘!無法只隨便一個、基本按摩不錯 ;第二部份有90分 ;完事沖身!放下基本費加貼士$400 ;預備離開時、囡囡說不足 ;需要 $500結賬 ( 因為已經過了 10分鐘 )!當堂突顯不暢快 !照付 下次不 ...
打個飛滋要 $500?
真係搶錢!$400 都俾多啦!
呢個價錢去 141 好過…..

師兄試下下次入閘後,先傾好下半 part 收費!係咁多就俾咁多,坐地起價你要講唔好!要就要唔要 9 就….

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-4-27 00:39 發表 查看引用來源

心感同情哦!而家都少去竹街同四連鋪啦, 怕中伏;之前收工後去左MK5bo 洗樓,係低層見到件高佻黑框四眼靚輕中,都幾好笑容,話收我五魚按摩加打牌玩足個幾鐘,按摩幾掂好到位,跟住仲有上套吹奏再騎上黎搖,狗仔式啪啪啪同男上渣對白 ...
尋日下午經過機舖四連舖,見到第一間梳化坐左兩條女,其中一條長髪女樣子不錯無撈味,細佬話想上佢!(141 $500 貨色)

點知入到去坐隔離條女話係佢個 friend 黎唔係做,好撚失望!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆