上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
101  537.2k

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-9-15 23:04 發表 查看引用來源

樣都可以,因人而二。而家偏老同肥左少少。不過佢一向都肥,以前後生樣好食得落。最初見是在石荔煙妹店,當時都幾有女人味道。後來去左海街一陣,然後頂左貴花。幾年前佢有個外生女,初落香港,後生極品,超正超正超正,後來鬧番走 ...
文文大陸女人來說,算生得高,同埋幾大件。

樣就中中等等。

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-16 14:18 發表 查看引用來源

文文最初在泉州做,後改名貴花,文文亦做了亊由。當時泉州有個蔴甩佬做剪髪,舗後按摩,文文靚晒全場。
貴花舖前身係傳洲,當時外表係一間好普通飛髮舖,完全唔知入面別有洞天。

呢間傳洲同邊境街泉州。係兩間唔同舖。

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-17 10:19 發表 查看引用來源

依家界街泉周事由亜卿當年亦在医街泉洲做技C,單波節朗在0髪廊時開大淫多汁好砌,可借單波。薯片亦在0髪廊做,後來有孕見肚都照開工
白頭宮女話當年

想當年有大肚婆同人奶玩,有今生無來世。

行過貴花田,見到有個好似花姐

呢間開大都係三舊,算係抵玩。

不過d房好有北角春街風味。

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-9-29 23:48 發表 查看引用來源

旗下D女全部老到呢...
暫時比較無咁難頂應該是事油自己。仲有個CC唔知仲有無開工。
都算抵玩,有涼沖,

玩得呢d都唔望會有三十路,一般四十起跳。

三舊開大,都預左50+。

引用:
原帖由 OWEN312 於 2022-10-2 00:07 發表 查看引用來源
試左四妹左邊間骨(以前做髮廊個位)
閣樓佈置幾靚,C10 。
15 b 15 j 前後30mins.
上解甲,下路不通
二鱼半
好似得番個阿雲,對波假假地。

閣樓佈置以前係由一個阿玲裝修。阿玲係做開裝修,以前間中有客串下,可以開大。

間舖以前仲有個阿菲,但近幾個月阿菲同阿玲都唔見左。

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-10-2 21:23 發表 查看引用來源

果位阿玲好耐無係其他發仔遇過, 唔知係咪收咗山呢? 另外,廟隔離間野好似係之前墮LIN鋪做過, 有無師兄試過佢手藝
幾月前問過,阿玲返左鄉下。

無錯,廟隔離間野係之前墮LIN鋪做過。很多年前在緣試過一次,一般般。

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-10-23 13:46 發表 查看引用來源

雙飛最搵笨2個G師收2份錢但係出1次,我亦唔見得好爽試過1次以後打死都唔起雙飛
現實世界好難有兩條女同時剝光俾你玩。

引用:
原帖由 勞蘇 於 2023-1-21 15:11 發表 查看引用來源

包包面白白淨矮得得嗰個係豉油,不過冇蓮錫冇吹奏一嚟就砌我砌過幾次都冇再去
约一年前石头鱼舖被冚,新闻话事头婆56岁,现在即是58岁。

但而家揾唔返段新闻。

有無試过片中五位佳丽:14秒,20秒,23秒,36秒,2分10秒举V手势。

https://m.youtube.com/watch?v=4Ga5S-wl_AA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆