上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
127  537.7k

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-8 17:28 發表 查看引用來源

她只做正骨,Facial.  沒有其他
條C8係幾正, 以嗰區髮仔而言. 或者佢遲D發現升空可以搵快錢又唔同講法呢...

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-11-9 17:14 發表 查看引用來源

SSP發仔難得有C8正骨,未知呢間環境衛生及收費如何? 若果part 1都可以鬆到,可以一試。
不過好多年前, 大部ssp髮仔其實都係正骨, 不過熟左會調下情, 條女同你周身"初"下呢度又"dup"下嗰度,80元45分鐘, 4part $320 同條女衣泣足三個鐘, 玩足成個下午都幾爽架. 熟少少可以有時手多多, 有時訓低攬住衣泣下, 就係咁多, 再熟既訓低攬衣泣時,對手係咁搓對燈. 個別C8夜晚收檔拉閘先同你開大餐. 回味無窮, 後來慢慢興升空, 世界開始唔同晒.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-11-9 22:54 發表 查看引用來源

不過好多年前, 大部ssp髮仔其實都係正骨, 不過熟左會調下情, 條女同你周身"初"下呢度又"dup"下嗰度,80元45分鐘, 4part $320 同條女衣泣足三個鐘, 玩足成個下午都幾爽架. 熟少少可以有時手多多, 有時訓低攬住衣泣下,  ...
就算煙妹, 係店同佢點衣泣都唔升空. 不過熟左去打牌.

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-12 20:20 發表 查看引用來源
早兩日試咗非凡旁的其中一間飛發鋪嘅白滑大波, 對波雖然無4妹咁大, 但係超彈手, 玩到愛不釋手
係, 真野, 少有咁好波, 樣都可以接受。只是條C9食煙的.

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-11-13 14:28 發表 查看引用來源
試完靚 C8 推油正骨唔錯(今次純以揼骨心態去)覺得比何飛帆舒服(可能技師年紀問題 😄),之後暗示一下佢比較大反應就算!正骨 OK 可惜無特別服務…… ...
呢期靚 C8旺到呢... 同店怪獸都知來親都係搵佢, 索性話師傅做緊野, 未得閒.

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-14 15:42 發表 查看引用來源
有師兄話呢間當D客係水魚
正常一part連手術費3魚, 未試過聊條C9打牌, 有師兄話打牌會開天殺價.
同店有件外型似良家婦女既C9, 樣都OK, 高大不算肥, 但做手術師文好多, 無咩激情.

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-11-16 12:29 發表 查看引用來源

813 有講 🤫
旺到見唔到。

係呀, 大家師兄炒旺左, 我估佢一個接一個, 點會見到在店.
引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-11-17 20:09 發表 查看引用來源

行左勁多轉都未見到.....唉~~~~

發表於 17 日前  只看該作者
引用:原帖由 littlercrazyman 於 2022-10-30 18:20 發表 查看引用來源
就是細鋪嗎?士多路口啊
睇果位師兄描述 ...

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-20 17:31 發表 查看引用來源

鋪內其餘兩隻怪獸唔知點諗, D客全部淨係搵C8
轉行做扯皮條, 同條C8做agent, mark schedule.

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-11-21 20:19 發表 查看引用來源
路過愛紋身轉厲皆,見有間愛尾覺門口坐件細粒c8幾白幾令,
但問佢價佢掛住睇手機視頻節目,算!
轉右定左入厲皆呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆