DEL

收藏  |  訂閱
5  536.7k

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-8 17:28 發表 查看引用來源

她只做正骨,Facial.  沒有其他
SSP發仔難得有C8正骨,未知呢間環境衛生及收費如何? 若果part 1都可以鬆到,可以一試。

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-12 20:20 發表 查看引用來源
早兩日試咗非凡旁的其中一間飛發鋪嘅白滑大波, 對波雖然無4妹咁大, 但係超彈手, 玩到愛不釋手
師兄,請問呢個大波師奶又喺邊一間舖? 條女叫咩名呢?

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-11-14 22:18 發表 查看引用來源
正常一part連手術費3魚, 未試過聊條C9打牌, 有師兄話打牌會開天殺價.
同店有件外型似良家婦女既C9, 樣都OK, 高大不算肥, 但做手術師文好多, 無咩激情. ...
引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-14 15:42 發表 查看引用來源
有師兄話呢間當D客係水魚
咁若果學steinjack師兄話齋,唔聊佢打牌齋玩吓手作仔,3魚絕對可以接受,我又唔係啲風流叠米阿伯,開天殺價咪著返褲走人囉﹗  

引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-11-15 12:01 發表 查看引用來源

如果係有米,我都想好似Happy 伯咁係咁比利是🧧
  係有米都派俾真係需要接濟嘅人吖,派俾啲吸血大媽,派完又唔係可以摸摸揸揸,真係貪Hapyy伯仲老而彌堅咩﹗

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-11-16 12:29 發表 查看引用來源

813 有講 🤫
#813 好似係以下內容喎? 係師兄多年前元朗孖生姐妹雙飛經歴。
引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-10-27 11:24 發表 查看引用來源

講起雙起,疫情前試過人生第一次雙飛(元朗神房大陸孖生姊妹)經常約滿唔約無得食!打孖上都只係收費五魚 ,好撚正!細佬被兩個口一左一右環保服侍,最正係由於孖生關係可以不用更換套套,一個套拮兩隻鮑….

好似拍 AV 咁,到而家仲難忘之中……

引用:
原帖由 waihin2013 於 2023-5-26 04:59 發表 查看引用來源
無玩幾個月髮廊了,因為在1X1搵左個好野,
中女極品,皮膚100分,樣75分,手骨足鐘認真85分,有涼沖,
電話BOOK一對一,永無騷擾,人都放鬆D,
價錢係貴D,400 60分鐘,重質不重量,寧可玩一次,好過以前兩次,
要開大就不適合 ...
4百60分鐘經已成為SSP USB基本公價,若果如師兄所描述評分,性價比確係很高,未知係邊位技師呢﹖

前往最後回覆