上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
113  536.6k

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-28 20:56 發表 查看引用來源

以前都試過髮仔有美女,原來是朋友, 心想,頂!

不過,佢可能是來探行情,或者遲D來開工都未定
今日試吓再行下先,條女仲要怕怕羞羞!細佬扯撚哂旗啊,陰公。

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-4-29 00:25 發表 查看引用來源

有d仲好笑,話來玩下。

試過一次之後,過幾日再去,又唔見左人。

可能手緊,只做一兩日。
我之前都見過,客串一兩日賺夠就消失

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-4-28 19:13 發表 查看引用來源

不怕多行幾次!朋友 今天說不做 ;明天便做!已前也試過差不多境況;再路過時問一下!立即去馬!

乳牛係好屌,但肥左 D!  加上收四魚,屌左幾次無再去了…..

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-5-11 00:33 發表 查看引用來源
界限街公廁一日到晚好多麻甩佬行行企企,好心搵食行遠d

男搵女,女搵女都不用在公廁找,

點解男搵男要去公廁咁核突?
大南街 / 界限街交界那個公廁成日都有 “志同道合人士” 聚餐,有時多有時少!路過急尿上親去痾尿我唔會去尿兜(怕俾人偷襲雞姦 😄)只會入近門口位廁格拿拿聲痾完就鬆人!”志同道合人士” 通常企公廁比較入既位置等候,唔行最入就 OK!

可能佢哋 (唔一定係基民)無錢叫雞但又想出火,於是就走入 “格劍之途” 成為 “志同道合人士”……
我發覺女廁門口又無呢 D 咁嘅嘢,如果有就好😂(調較下)

Sun 風係深水埗髪仔始創店,比緣更早!當時佢好似在生果道開,深水埗第一間!以前我個 friend 話有 “特別服務” ,唔知點解後來搬咗入去又無左呢項服務

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-6-2 01:19 發表 查看引用來源
阿君我搵過一次亦唯一一次開大,之後就話佢自殺了
以前貴花田比較靚女既阿君?
唔係掛!

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-6-6 14:28 發表 查看引用來源
我都唔記得係咪貴花田,我識嗰個阿君係老闆娘好靚女搵過2次最後個次無啦啦聊我開大,隔一排去話佢自殺,呢檔有個叫嘉文後尾去左薯片舖。
咁唔係了

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-6 21:55 發表 查看引用來源

我記憶總共有3個阿君:

1. 自盡的, 紅顏多薄命, 有點懷念佢, 應係師兄識的一個,最初見佢是在衣制而家既一間已經係針灸既醫管, 以前係髮仔. 後來去左過幾間, 而家鋪位係一間大飛髮店, 真既飛髮店, 以前係日月星, 唔 ...
我講係第三個阿君,可惜無做了(好耐之前聽聞撈老正,原來返左上大陸)
又靚女後生又好砌…..

引用:
原帖由 OWEN312 於 2022-6-6 21:57 發表 查看引用來源

正骨既話,等我試試先😄
不過我覺得衛生麻麻,天熱有陣麻甩佬汗味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆