DEL

收藏  |  訂閱
38  536.6k

引用:
原帖由 waihin2013 於 2022-4-14 08:51 發表 查看引用來源
估吾到有新野呵,我認為得老板娘有D女人味,瘦D就更好,不個入早閘前後兩個人就最吾好,
我第一次去好師兄係咪得一間房?因為一眼睇晒得一間房但係按摩過程我又聽到隔離有輕微叫床聲

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-15 22:44 發表 查看引用來源

南E街交界地產隔離? 咩咩田?
係咩咩花

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-16 20:38 發表 查看引用來源

行過唔見, 我V78問老版涼有無新女,佢話有件肥肥白白40路, 我無去.  估唔係位師兄食個件.
聽見師兄咁講今日落咗去,果然肥肥白白滑滑多水多汁又好吊🤣今日本來想摟老板涼點知佢灘屍咁唔肯做,唯有做新女

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-18 00:36 發表 查看引用來源

但係唔見師兄講嗰件瘦低C8呢.
我都係見唔到佢至上新女

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-20 00:12 發表 查看引用來源

師兄知道 C C 嗎?
唔知唔喎☹️🤔

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-22 08:20 發表 查看引用來源

第一次見佢在石街煙妹店. 當時"藝名?"叫敏, 唔知係唔係改左藝名。

後生少少時瘦少少但當係肥底嗰種,但幾有韻味. 後來同人夾開咩花田, 意見不合, 另外一個退出, 退出嗰個之後去五連店開左福建. ...
撲佢個佳上次想搵老闆娘又話累下次先前2日去搵佢又話約咗人雞咁腳閃,而家巴支閉😪

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-5-26 14:44 發表 查看引用來源

唔係講佢話個啲

真係試過可能有50
但pink lin竹筍  皮膚滑 下面窄
但睇樣你唔會有興
最近玩過件40路小肥pink lin西窄真水大反應下面粒豆豆小到波子咁大粒係咁玩粒波子好玩過小西

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-5-29 01:07 發表 查看引用來源
佢未做老闆時起四妹店已識小寶,可能熟左所以冇催鐘,仲几玩得,另之前有個靚C8.5,而家唔見左,唔知係咪冇做
小寶係四妹店已識,自己開舖去過幾次,全套大車點玩都得,靚c8.5真心係掂抄唔到牌。而家冇去了

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-1 21:49 發表 查看引用來源
以前有個阿君, 但為情自盡, 報紙都有賣.
阿君我搵過一次亦唯一一次開大,之後就話佢自殺了

而家啲樓上骨呃鐘,搵過一個係鴨記長沙,去到樓下再打畀佢攞密碼,4點20分到連埋沖涼5點10攪掂我收4魚半,真係衰過髮仔

前往最後回覆