上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
84  536.6k

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-1 17:33 發表 查看引用來源

骨"橙橙"

昨下午想去俾佢dup 下,離遠見到企門口,未行近見到有師兄入閘。
最近經過,目測有3件在內, 兩件比較生臉口, 食用指數高, 另外一個就經常見, 可能就係師兄所講果件

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-5-17 00:08 發表 查看引用來源
深水埗警區特別職務隊根據線報及經深入調查後,今日(16日)下午派員喬裝顧客,突擊搜查汝州街一個單位,搗破一間懷疑無牌按摩院,並拘捕6名本地女子(47至57歲),涉嫌「管理無牌按摩院」及「協助管理無牌按摩院」,她們現正被扣留 ...
其實年紀大係無問題架,你睇吓羅霖都成56碎啦, 李若彤55碎,俾我屌一定屌啦

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2022-5-19 17:25 發表 查看引用來源

師兄。可再畀多些少貼士。  嗰頭有幾間舖

唔該晒
師兄唔使怕羞, 總之係髮廊就直接入去問佢:你地呢度有無得打飛機?

最近發現乳周街白羊街交界又開多一檔, 位置近街市, 中銀斜對面, 有無師兄試過

引用:
原帖由 dragonflydanny1 於 2022-7-4 22:45 發表 查看引用來源

以前250,現在不知多少
聽以前D師兄講呢間囡囡係咪會帶膠手套幫你出

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-9 00:17 發表 查看引用來源

呢個叫阿玲,樣ok,吸手波,有仔讀大學。

間舖裝修都係由她搞定。

以前仲有一個細波c10,而家唔見左。
會唔會係以前4妹店做果位? 如果係就好啦, 以前服務幾唔錯,好耐無見過

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-10 00:39 發表 查看引用來源

無錯。

就係有一次佢本來只係同我齋dup,我講隔離四妹店d野,知我係色途老馬,才敢放鬆戒備。

但而家好耐無見。
師兄對上一次幾時搵佢,等我得閒撞吓有冇機會見到佢🙏🙏

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-7-12 15:42 發表 查看引用來源

加左價 ,五魚唔食啦!
打牌要五魚,條女下面鑲鑽石?
最近經過勁撚串旁見到有一間新店,有冇師兄試過?

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-14 00:20 發表 查看引用來源
有無師兄去過窗街天俄胡對面兩間?

唔知咩價位?
好耐之前都已經手作收3舊

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-15 17:16 發表 查看引用來源

只得地舖,好無安全感。

玩得唔夠放。
聽到隔離淫聲浪語應該更加激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆