DEL

收藏  |  訂閱
38  537.0k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-6-6 12:56 發表 查看引用來源

以前貴花田比較靚女既阿君?
唔係掛!
我都唔記得係咪貴花田,我識嗰個阿君係老闆娘好靚女搵過2次最後個次無啦啦聊我開大,隔一排去話佢自殺,呢檔有個叫嘉文後尾去左薯片舖。

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-19 14:54 發表 查看引用來源
早兩日去衣近音兩連店對面間野, 見有條女企門口, 好入去玩下. 一邊dup, 傍邊間隔搖骨床聲同女呀呀聲, 不過好快就收左聲完事  好西記feel.
呢檔烏天黑地又屈質,金毛好似係老闆好吹鐘又hea dup 主力打牌手作唔歡迎,見識過一次以後都唔去

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-6-24 00:26 發表 查看引用來源
鐘意c11義母,可以試試:

1.風街同生果街交界,向大酒店方向,有兩間,一大舖一細舖,都係c11單人作業,大間果個,個孫都十歲,個仔都成三十。呢個唔做大餐,但可高清指插。 細舖都係差唔多,可食大餐。

2.世家有個c11,已收經。 ...
今日跟著師兄提示去咗細舖,食得落幾好玩好水指插到佢潮吹

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-27 13:21 發表 查看引用來源
  早兩日試咗 細舖, 唔該曬師兄先🙏, 行過見大舖 見有三個女人好似一家人有老有嫩
有冇指插到潮吹😂

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-7 00:22 發表 查看引用來源

而家薯片店得番一個四眼長髮假波,好似由第二檔過來。
呢件四眼假波係旺角樓上骨過檔,一手揸落去假波已經冇癮仲要全程床尾恰埋眼出火算數

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-7-7 11:06 發表 查看引用來源
冇左阿華,冇去好耐。
阿華轉左樓上骨

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-7-7 12:58 發表 查看引用來源

同四眼換場呀 ??
四眼假波係阿華走咗至嚟做😏

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-7-7 13:05 發表 查看引用來源
第一眼離遠見四眼假波都嚇一嚇,以為眼花見到薯片
都係架😂

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-7 23:59 發表 查看引用來源

聲沙假波在薯片店隔利舖,但兩間舖兩個假波都係兩邊走。
聽聞薯片店畀隔離舖接收左嚟做攪到薯片閣樓 好似一仔咁

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-7-18 00:13 發表 查看引用來源

應該係,呢間樓上頗闊落。

呢度有個阿紅,係髮仔老行尊,在這區打滾左十年有多。
呢檔係由金毛拍住個姊妹經營,一上閣樓就叫開大

前往最後回覆