上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
84  537.0k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-8-25 14:11 發表 查看引用來源

尋日去小寶店搵件好少少樣 (比較少返) 肉搏 , 問價六魚! 即時走人......
咁大咬

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-8-26 17:04 發表 查看引用來源
你算好彩,佢開我7魚
咁師兄最後有無就範?

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-9-4 22:32 發表 查看引用來源

係呀,個阿姐夠姣先好玩,件戰衣都幾好睇
最難得係穴位算準,有阿華水準
難得而家仲有按得好嘅女女。普遍都係摸兩摸就轉身做嘢😅

引用:
原帖由 newbc 於 2022-9-13 14:22 發表 查看引用來源
邊間?咩位置?
師兄內文已經講咗,泉州😂

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-9-13 21:03 發表 查看引用來源
好多D所謂師父話加服務要400,500,甚至1,000,  其實都要睇你和環境值唔值
一般髮仔都好似無乜環境,唔似一仔咁可以沖涼🙄

引用:
原帖由 Interested 於 2022-9-19 14:48 發表 查看引用來源
我次次巡SSP前都去基廁做小動;次次都有蔴甩佬眼望望。我是小小鳥人,應望不到我的小鳥,有大鵬鳥的師兄小心点。
間唔中會去,不過好彩無遇到

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-9-19 13:10 發表 查看引用來源
上星期五路過竹街金毛店,見有一個熟面口既女(應該之前食過)加盟!問佢地呢排唔見事頭婆既,話返左大陸
而家唔使隔離,可能好多囡囡都會返大6啦

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-10-2 00:29 發表 查看引用來源

好似得番個阿雲,對波假假地。

閣樓佈置以前係由一個阿玲裝修。阿玲係做開裝修,以前間中有客串下,可以開大。

間舖以前仲有個阿菲,但近幾個月阿菲同阿玲都唔見左。 ...
果位阿玲好耐無係其他發仔遇過, 唔知係咪收咗山呢? 另外,廟隔離間野好似係之前墮LIN鋪做過, 有無師兄試過佢手藝

引用:
原帖由 simonduck 於 2022-10-3 20:35 發表 查看引用來源
阿玲同阿雲開大都几好,400,由其阿玲,表情十足,睇住佢個表情仲已為自己後生個時,有冇咁勁,當我諗緊起雙飛既時候,阿玲已冇返工啦,晒左
可惜而家伊人失咗踪,無得試lu

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-10-10 12:46 發表 查看引用來源
試了貴花田,果然別有洞天。只是師父成熟D
而家好似只有竹街D女比較後生D,但係都C9-C9.5🥲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆