DEL

收藏  |  訂閱
38  537.0k

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2022-9-6 12:20 發表 查看引用來源
呀華按摩好掂,佢自己做樓上骨都有一批熟客
最近好似加左價,而家要最低消費要4魚

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-9-8 22:10 發表 查看引用來源
仲要係機餐
前如意另一條女開大加收300連最低消費要700
老老實實真心好貴,同層有好多單位開工起碼有10條女,前如意成班係一邊搵食另一邊第二班女不過全部要預約,呢度好低調完全冇顏色招牌所以好少人知

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-10-11 21:34 發表 查看引用來源
很多 真水 滑滑! 手指插完 ; 弟弟插!不要看臉 ;波也下垂!
師兄真強,豉油鑊鑊都推佢畀我一見副尊容真係食唔落最後都係飲豉油😂

引用:
原帖由 FTP 於 2022-10-23 13:13 發表 查看引用來源

在SSP我最多比過五魚。

最水魚果次在金橋,都10幾年前了。入閘價600,結果細腦指揮大腦,千三蚊落樓。又試過一次,都成廿年前,在上水足仔,平時六舊大餐,G師都好熟,做過好多次,佢叫我玩雙飛,話好過癮,結果我順佢意,我一直以為雙飛最 ...
雙飛最搵笨2個G師收2份錢但係出1次,我亦唔見得好爽試過1次以後打死都唔起雙飛

早2日去狗狗店1.0,搵咗件肥肥地按收200,上到房按一陣再問出埋收300打牌收500最後打死狗講價360打牌冇吹奏,條女幾好功架粉蓮好水幾好吊

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-12-26 22:08 發表 查看引用來源
請問 九伊 是那裡?
🐕醫。get到嗎?

引用:
原帖由 steinjack 於 2023-1-17 21:28 發表 查看引用來源

如是酒樓店,我估應是包包面白白淨果個係豉油. 反而未插過, 唔係我杯茶, 無咩食欲. 另外兩個都砌過,好砌, 但老左D.
包包面白白淨矮得得嗰個係豉油,不過冇蓮錫冇吹奏一嚟就砌我砌過幾次都冇再去

引用:
原帖由 imccddck 於 2023-1-21 15:28 發表 查看引用來源
多謝師兄指引 是開心價要加多幾魚?怕會坐地起價!🙏🙏😅
我最後個次係3魚.個度一帶都係3-3魚半係黃竹個邊開4魚

引用:
原帖由 大jer明 於 2023-1-23 03:33 發表 查看引用來源

约一年前石头鱼舖被冚,新闻话事头婆56岁,现在即是58岁。

但而家揾唔返段新闻。
嘩⋯58😓

前往最後回覆