上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
127  536.9k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-28 15:45 發表 查看引用來源

尋日下午經過機舖四連舖,見到第一間梳化坐左兩條女,其中一條長髪女樣子不錯無撈味,細佬話想上佢!(141 $500 貨色)

點知入到去坐隔離條女話係佢個 friend 黎唔係做,好撚失望! ...
以前都試過髮仔有美女,原來是朋友, 心想,頂!

不過,佢可能是來探行情,或者遲D來開工都未定

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-4-30 00:28 發表 查看引用來源

約半年前在竹街三連店之一,碰過一個稍肥白斬c10,好好傾,仲俾佢同個仔影的大學畢業相(在大陸)我睇。

點知幾天後,又係唔見左。

當時佢問我要電話,但無俾佢,有d後悔。 ...
有時真係可遇不可求

以前在元朗兄鬆一黑足仔有個C8, 就係次次只 call 佢公司電話, 無抄牌, 後來轉左手就無左隻好西小了.

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-5-7 13:14 發表 查看引用來源
其實而有無薯片類果d架,醜d老d都唔緊要
以前緣一號店件爛吊C8見到在如意, 而家當然係C9了. 仲爛唔爛吊就唔知, 最近無搵過

引用:
原帖由 血~ 於 2022-5-7 13:27 發表 查看引用來源
想問下大鍋而家去左邊間?
以前昌近衣店, 而家在衣近昌, 行下就會見到. 仲好似瘦左少少

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-5-7 13:06 發表 查看引用來源

20年果陣去左第二個世界了
一代髮仔奇芭.

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-5-8 19:38 發表 查看引用來源
點爛屌法 樣身型如何
身型OK, 樣就見人見志, 聲沙, C級潛建唔太硬我覺得OK. 次次都想開大, 坐蓮, 狗仔... 佢仲high過我咁. 不過是以前在緣一號既日子.
而家無搵佢, 唔知是否一樣, 樣身遠睇都唔算肥. C師如果玩完可以比較下今時同往日.

引用:
原帖由 waihin2013 於 2022-5-8 03:48 發表 查看引用來源
請問咁多位CHING,入前要~安心出行嗎???
驚罰錢定係行蹤???
以前安心可以求其一個彊師機, 而家有埋針, 即實名差唔多。
所以近排都少入閘了. 只去有"行宮"既髮仔.
樓上足仔都少去左. 上樓骨就好D.

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-5-8 23:22 發表 查看引用來源

係咪即係阿華同薯片果間呀?請問係番早定夜更的?搵日去會下佢,感激師兄
係. 返邊更就唔知.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-5-9 20:35 發表 查看引用來源

師兄一定同佢好熟😅
佢婚姻我就唔知,淨係記得差不多廿年前最早見佢在手撕, 當時是C8左右, 但掛住跟同店有兩件仲青春既 C8玩, 我唔得閑幫趁佢。
後來去了福音戰士, 在福音戰士搵過佢. 佢心口在髮仔街是一絕, 又大又挺. 福音之後無搵過了. 跟住見佢在狗狗, 唔記得中間有無去過其他店短時間. 在狗狗沒時都算係C10級了. 近排見佢在醫街店又好似身材好左, 瘦左D, 唔知係唔係著左整形內衣.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-5-11 18:12 發表 查看引用來源

師兄講到D髮花個個都好吸引又大波,真係諗起都扯扯地。
以前確實係好環境好多好多. 而家多數都係行一個圈身水身汗無胃口走人

以前打飛機仲未係標準動作, 80蚊45分鐘淨dup, D髮仔反而好有心機同你衣泣幾part鐘, 同你攬住衣衣泣泣使出力dup骨, 越耐佢地越中意. 玩下玩下就過一個下午, 收兩三百, 大家都爽皮, 好過拿拿林射完算數, 嗰陣時又有較多正C8玩.

近年來來去去偶然一兩件食得下,  但食多幾次又無引, 想衣泣耐D又高消費, 或者阻住人地搵快錢, 加埋嗰區係咁起新樓, 可能好快就沒落

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆