上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
84  536.9k

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-10-13 15:29 發表 查看引用來源
但是,豉油都年紀不輕啊
呢度啲師兄好喜歡50路60路

其實何飛凡旁邊嘅兩間飛髮店,最左手邊個間有冇揼骨?經過見到長髮囡囡好似幾好咁?😏

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2022-10-26 14:33 發表 查看引用來源
D女又老又肥又冇服務,摩兩下就叫起機,錢又同指壓差吾多,所以我呢兩三年去指壓玩,女又正好多,又有西屌,又環保吹,鍾意嘅揾件插埋後花園都得 ...
師兄好野, 後庭花都玩埋

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-10-30 18:20 發表 查看引用來源
就是細鋪嗎?士多路口啊
睇果位師兄描述, 應該係風街, OK轉右, 有間寵物店同洗衣店旁邊, 即係豐彩對面

引用:
原帖由 sexvincent 於 2022-11-4 21:10 發表 查看引用來源

我啱啱試咗C8,唔知係咪我無緣份,正骨水,掂都無得掂
打得3G多, 偶爾正骨水都唔錯, 希望師傅手骨掂啦

引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-8 17:28 發表 查看引用來源

她只做正骨,Facial.  沒有其他
等多D師兄開發或者調教一下,可能有機

早兩日試咗非凡旁的其中一間飛發鋪嘅白滑大波, 對波雖然無4妹咁大, 但係超彈手, 玩到愛不釋手

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2022-11-13 23:22 發表 查看引用來源
陽光?🤔🤔🤔🤔
我無留意個名,非凡旁邊應該得兩間剪頭髮,總之離非凡最遠個間就係,應該唔會搞錯

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-11-13 14:28 發表 查看引用來源
試完靚 C8 推油正骨唔錯(今次純以揼骨心態去)覺得比何飛帆舒服(可能技師年紀問題 😄),之後暗示一下佢比較大反應就算!正骨 OK 可惜無特別服務…… ...
位C8應該有一排紅, 睇嚟唔使去住

引用:
原帖由 kamshek 於 2022-11-15 09:34 發表 查看引用來源

咁若果學steinjack師兄話齋,唔聊佢打牌齋玩吓手作仔,3魚絕對可以接受,我又唔係啲風流叠米阿伯,開天殺價咪著返褲走人囉﹗  
如果係有米,我都想好似Happy 伯咁係咁比利是🧧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆