上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
127  537.2k

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-6-2 01:19 發表 查看引用來源
阿君我搵過一次亦唯一一次開大,之後就話佢自殺了
可惜. 佢算係唔錯既.

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-6-1 22:46 發表 查看引用來源

我講呢個係樓上骨
薯片我都無去馬 手作only
哦, 哈哈.

疫前在緣二(貴花對面)有件C9. 樣真係一段, 不過未到薯片既度數, 可接受, 境然少女身材, V7相見佢有做開運動. DUP都算認真, OK, 足鍾, 手作時全清, 我摸下摸下捉埋上床玩, 兩三次之後,開大, 好high仲話塞到滿晒, 好入呀...  真係想問佢收費.   一段時間唔見左人, V7都唔覆了.

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-6-2 20:48 發表 查看引用來源

好屌又大家夾到既女難遇
無得再屌可惜啲
哎天下無不散之然直

引用:
原帖由 勞蘇 於 2022-6-6 14:28 發表 查看引用來源
我都唔記得係咪貴花田,我識嗰個阿君係老闆娘好靚女搵過2次最後個次無啦啦聊我開大,隔一排去話佢自殺,呢檔有個叫嘉文後尾去左薯片舖。
我記憶總共有3個阿君:

1. 自盡的, 紅顏多薄命, 有點懷念佢, 應係師兄識的一個,最初見佢是在衣制而家既一間已經係針灸既醫管, 以前係髮仔. 後來去左過幾間, 而家鋪位係一間大飛髮店, 真既飛髮店, 以前係日月星, 唔知有無師兄仲記得。後來在過左窗街既,即現在大鎘係度間髮仔. 之後無幾耐就聽到話去左.

2. 四眼煙妹, 我好鐘意佢對波同個性格, 好妹玩, 打牌又好好砌. 樣就見人見志.

3. 貴花君, 三個顏值最高, 在貴花店時應是廿來未到三張. 好青春, 好有GF feel. 當時貴花在傍唐樓有個單位, 上去好似同GF優會咁,  後來同老闆娘唔啱, 之後去左竹街三連其中一間, 最近南街一間. 後來返左大陸無再落來.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-6 21:55 發表 查看引用來源

我記憶總共有3個阿君:

1. 自盡的, 紅顏多薄命, 有點懷念佢, 應係師兄識的一個,最初見佢是在衣制而家既一間已經係針灸既醫管, 以前係髮仔. 後來去左過幾間, 而家鋪位係一間大飛髮店, 真既飛髮店, 以前係日月星, 唔 ...
唔記得講煙妹軍. 好似一直都是在石街近生果的店, 間店而家仲有, 人面當然全非.  貴花老闆娘最初係軍介紹去呢間石街近生果的店, 可以話 貴花老闆娘係度起鏢. 後來一有時間就同煙妹軍去打牌. 後來無做髮仔了. 煙妹軍個款好似後生C8,其實唔細, 但埋牙唔覺佢係C9. 我估係天生既.

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-6-7 00:16 發表 查看引用來源
貴花田去過一次,環境不佳,d床好迫,腳都伸唔直。
有個行宮架噃...

引用:
原帖由 大jer明 於 2022-6-17 00:06 發表 查看引用來源
何飛煩有時五點左右就收檔。
我度數唔夠高,義母真係頂唔順.
成日行過都昅下, 希望有新菜加盟, 一直都失望。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2022-6-19 09:41 發表 查看引用來源
而家大媽機餐係勿嘢價位?
2-3魚啦.

回覆 364# steinjack 的帖子

早兩日去衣近音兩連店對面間野, 見有條女企門口, 好入去玩下. 一邊dup, 傍邊間隔搖骨床聲同女呀呀聲, 不過好快就收左聲完事  好西記feel.

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-6-21 18:20 發表 查看引用來源

今日搵完義母揼正骨,完成後我借意從後熊抱揸波!佢拒絕我話佢唔搞呢啲嘢!最後俾我欖兩下就算…..之後失望走人…..

又話有全套飛滋既!我無 😅 ...
人地義母可能已收經, 唔想來了?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆