DEL

收藏  |  訂閱
18  536.7k

個間係開大餐專門店。😅
引用:
原帖由 Interested 於 2022-7-18 11:43 發表 查看引用來源

紅阿次次叫開大

師兄,3件边件最正,最好玩?🙏
引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-7-18 14:18 發表 查看引用來源

玩過啦!三條都食過哂

環迴立體聲係好正,聽到隔離房叫,自己砌緊個件又叫,到我自己發射時加入叫埋一份!好撚爽架!唔使就住就住唔叫…..哈哈 ...

你算好彩,佢開我7魚
引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-8-25 14:11 發表 查看引用來源

尋日去小寶店搵件好少少樣 (比較少返) 肉搏 , 問價六魚! 即時走人......

其實我已經起肉枱上,咁我話咁貴我唔做,佢話起機300,我話我唔起機只想做,佢話你唔起機都係要300,你唔起機係你既事,咁我叫小寶來,结果都係冇用,放低250只按摩,呢間舖就算有香港小姐駐場我都唔會再幫襯。生意唔係咁做。
引用:
原帖由 bbb1000 於 2022-8-27 18:42 發表 查看引用來源

咁師兄最後有無就範?

小寶之前收我4魚按+開大。變晒啦。
引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-8-27 21:00 發表 查看引用來源

小bo店而家真揾笨七架,最好入去問清楚價,唔系上樓必劏到你一頸血!
以前揾小bo按摩+打牌都系五魚仲冇催鐘!有大車,69奶西。
最貴系宮次尾間洋剛,高婆話按+打牌要六魚,話平時少做仲要冇車牌冇西奶。 ...

阿玲同阿雲開大都几好,400,由其阿玲,表情十足,睇住佢個表情仲已為自己後生個時,有冇咁勁,當我諗緊起雙飛既時候,阿玲已冇返工啦,晒左
引用:
原帖由 大jer明 於 2022-10-2 00:29 發表 查看引用來源

好似得番個阿雲,對波假假地。

閣樓佈置以前係由一個阿玲裝修。阿玲係做開裝修,以前間中有客串下,可以開大。

間舖以前仲有個阿菲,但近幾個月阿菲同阿玲都唔見左。 ...

由3魚至10魚都有女開,睇你似唔似水魚

差唔多所有女都4魚起錶,小寶店個批女仲7魚起錶添
引用:
原帖由 littlercrazyman 於 2022-11-24 09:49 發表 查看引用來源

4至5魚就拒絕,以後不去

小寶店而家好貴,問左几個都話要7魚,冇去好耐,7鱼我上樓上骨2粒鐘開埋大都得啦,又有涼冲,唔怕查牌。其實呢d快餐最多比4魚好啦,做壞市
引用:
原帖由 steinjack 於 2023-1-28 16:01 發表 查看引用來源

無. 食唔落.
小寶以前在四妹點時食過。小寶店內有另外一件個樣似整過既,黑黑地, 食過幾次, 反影好.

前往最後回覆