叔叔性愛史

收藏  |  訂閱
23  14.6k

叔叔性愛史

第一個16歲琪琪,小肥運動女孩,大家情竇初開,細兩年嘅小師妹,大家打得火熱,同佢係第一次自己買套同佢扑嘢、記得仲要着住校服,嗰時冬天食佢着住格仔裙,仲要對摺兩下,條裙短過膝頭哥,口爆、顏射都得,可是當年我年輕,見異思遷,同佢一齊三個月,好多時都係去佢屋企,考完試又係去佢屋企,簡直係性愛大開發

第二個,16歲小雯,都係白滑小肥女孩,隔離學校女仔, ICQ識,記得最鍾意就係放學同佢喺公園,佢着住白色連身校服或者女童軍制服,喺公園長凳嗰度,同佢欖欖錫錫,格住校服揸佢對波,伸入底褲摸佢鮑魚,仲同我打飛機,打到射咗落去佢女童軍制服裙,講起都興奮,最記得係等佢啱啱16歲,零時零分上套破佢處,佢嗌晒痛,果個可憐樣我十幾年後仲記得,最後玩咗半年散咗,當時怕有左,好多時都係佢幫我口爆解決問題

第三個19歲玲兒,小肥女孩,診所姑娘,朋友表妹,條女鹹濕到爆,每個禮拜見親面都要交配,最鍾意喺佢屋企隔離樓梯嗰度開戰,或者係診所晏晝休息我四五個鐘頭,趁醫生未返,見到佢着住套姑娘制服,好多時忍唔住喺診所梳化執佢一劑,同佢一齊年半,統計過射左百幾次

第四個20歲婷婷,大波要瘦,把聲勁姣,可惜係死魚,同佢一齊四年時間,半推半就扑左唔夠10次,簡直浪費我時間,最有得着係次次打真軍內射,但自從同佢一齊之後,抗拒死魚

第五個18歲恩恩,做平面Model,樣靚但身材只有32B,但有一種少女瘦,鍾意着短裙吊帶背心,條女勁主動,仲可以玩埋制服誘惑,女僕JK校服樣樣都好鍾意,仲會識叫主人,因為叔叔上咗30歲,有錢揸車同佢上山睇風景,鍾意摸住佢條白滑長腿,同下邊經常濕度好似滴水咁樣既豆豆,難得有條女樣靚可以玩長腿,仲會食藥俾我無限中出,馬上私有化佢,等佢23歲成為我老婆,之後一星期都兩三次寵幸

你真係好幸福,有錢又有女👍👍

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-1-7 18:54 發表 查看引用來源
第一個16歲琪琪,小肥運動女孩,大家情竇初開,細兩年嘅小師妹,大家打得火熱,同佢係第一次自己買套同佢扑嘢、記得仲要着住校服,嗰時冬天食佢着住格仔裙,仲要對摺兩下,條裙短過膝頭哥,口爆、顏射都得,可是當年我年輕,見異思遷,同佢一 ...
之後仲有冇偷食?😉

回覆 3# licklickson 的帖子

無啦,老啦,食過幾條女,開始修心養性~加上依加老婆咁好玩,我食飽就ok,

師兄真幸福,有咁多美好回憶!

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-1-7 18:54 發表 查看引用來源
第一個16歲琪琪,小肥運動女孩,大家情竇初開,細兩年嘅小師妹,大家打得火熱,同佢係第一次自己買套同佢扑嘢、記得仲要着住校服,嗰時冬天食佢着住格仔裙,仲要對摺兩下,條裙短過膝頭哥,口爆、顏射都得,可是當年我年輕,見異思遷,同佢一 ...
年紀差13-4年,跟老婆有代溝麼?

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-1-8 01:55 發表 查看引用來源
無啦,老啦,食過幾條女,開始修心養性~加上依加老婆咁好玩,我食飽就ok,
你好 你同老婆點玩???

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2022-1-8 01:55 發表 查看引用來源
老婆好玩又食得飽,弓喜弓喜👍
我老婆剛比老友調教左,小弟都叫做有d得益😅

引用:
原帖由 Water_man 於 2022-1-8 03:00 發表 查看引用來源
師兄真幸福,有咁多美好回憶!
水兄,你個舊同事娘娘,而家應該會玩得更勁更放肆🤤

師兄姐係你宜家幾歲?我計數太差🙈

前往最後回覆