其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
10  21.7k

應該就唔會係COMMON 喇,又唔係衛生。BTW,要小心身體,呢排個肺炎又勁番
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 10:50 發表 查看引用來源
我又出現番la最近真係好黑仔,病左幾次仲入埋院(唔係新冠),新一年淨係希望身體健康
話說上個月不斷病,幸好身邊朋友都好關心我,我發燒無藥,就有人問洗唔洗買藥上黎俾我,又有人幫我嗌外賣,或者陪我睇醫生送我入院之類
呢幾日叫做 ...

我前幾日先撩完,D檢測姐姐求其隊入去,勁痛LAW
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-10 11:17 發表 查看引用來源
講起肺炎就嬲,而家返工每72小時要撩1次鼻,真係撩到鼻都爛

回覆 38# miyeebb 的帖子

我都發現間間唔同手勢,呢幾日變左做強檢,撩第二間都唔痛

我都覺,嚟緊仲要檢兩次,唉.....
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-13 13:57 發表 查看引用來源
同打針抽血一樣,睇手勢

真係會有陣味架咩?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-14 08:16 發表 查看引用來源

想當年做細果陣坐partition office, 有男同事走過o黎傾o野
佢企我旁邊正好對住佢褲襠, 俾我聞到陣味, 一定唔會有錯

另一個, 唔係身在現場, 係一個男性朋友吹水果陣佢自己講o既,
佢話公司有條女好索, 成日𥄫 ...

回覆 71# 蛇貴妃 的帖子

成件事好激烈睇AV咁🤤🤤

加油加油
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-18 19:02 發表 查看引用來源
你地繼續吹水,我呢排努力返工賺錢中,得閑會上黎望下

咁咪會成支串燒咁
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-20 13:01 發表 查看引用來源
咁...即系兩個口都屌...
屌上口還是下口先

好刺激咁WOR
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-25 04:27 發表 查看引用來源
我: 第一件事應該係綁起你,播AV你睇,之後我去沖涼唔理你
M: 嘩~條jj實自動彈下彈下
我: 沖完涼就攤上你張床
M: 一陣睇睇下自己爆左會唔會比你笑
我:會🤣 你就由面前枱變成面對床
M: 但早洩係甘
我: 玩得多就唔會。之 ...

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-25 14:20 發表 查看引用來源
我呢行無得wfh,我從來都唔洗返公司
我個行都係冇得wfh,一定要返公司

前往最後回覆