上一頁下一頁
發新話題

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
118  21.5k

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

我又出現番la最近真係好黑仔,病左幾次仲入埋院(唔係新冠),新一年淨係希望身體健康
話說上個月不斷病,幸好身邊朋友都好關心我,我發燒無藥,就有人問洗唔洗買藥上黎俾我,又有人幫我嗌外賣,或者陪我睇醫生送我入院之類
呢幾日叫做好番d,開始復工,都有番d心情,前排真係唔舒服到連野都唔想食。
今次既主角我嗌佢做M,同佢話熟又唔係好熟,但間唔中大家又會吹下水,講下心裡話咁。某次我唔覺意發現左其實佢有d M既傾向,就開始左我同佢sex chat。
開頭我都以為佢係返工無聊搵我吹下咸水咁,只要我得閑/有心情咪陪佢玩下(做下女王都幾過癮🤣)我就無諗過佢同我sex chat期間係會係公司廁所打飛機。我真係好想問其實男人係公司廁所打飛機係咪好common?可能係因為我份工去個廁所都要盡快,所以我想像唔到。有冇人想知我同佢吹d咩?有既我再po
另外題外話,我就係個d會同人吹水,但唔一定會出黎既人,如果係想約我出黎既可以慳番。我見到其他po有人話d女齋吹水唔出黎都唔知咩心態,就純粹係想搵人吹水囉。約唔約到出黎講緣分,同埋睇下人地信唔信得過你,個個都約唔到證明對方覺得你心懷不軌唔想見。同埋真空/著得少唔係為左俾人𥄫,係因為舒服,講真禮貌地望我覺得無咩野,但真係好多男人對眼好似想痴落黎咁,真係好唔舒服。試想下夏天你著背心,有個大媽𥄫住你好似想食左你咁,你都會唔舒服la

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 10:50 發表 查看引用來源
我又出現番la最近真係好黑仔,病左幾次仲入埋院(唔係新冠),新一年淨係希望身體健康
話說上個月不斷病,幸好身邊朋友都好關心我,我發燒無藥,就有人問洗唔洗買藥上黎俾我,又有人幫我嗌外賣,或者陪我睇醫生送我入院之類
呢幾日叫做 ...
原來病咗 冇事就好 厕所打飛機經常架啦 你係咪Send相引佢先

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-1-9 10:54 發表 查看引用來源
原來病咗 冇事就好 厕所打飛機經常架啦 你係咪Send相引佢先
我無丫,真係純文字sex chat
我換左新手機之後都無再影相lu
原來係廁所真係咁common架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 11:14 發表 查看引用來源
男人正常行為🤭

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 11:14 發表 查看引用來源
有乜咁奇喎 不過文字都打就奇怪D

樓主 祝你新一年身體健康呀~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 10:50 發表 查看引用來源
呢幾日叫做 ...
係屋企廁所打飛機就冇所…係公司廁所我覺得有點衛生問題咁…

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2022-1-9 12:25 發表 查看引用來源

係屋企廁所打飛機就冇所…係公司廁所我覺得有點衛生問題咁…
係屋企好正常,但公司唔驚俾人發現咩?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 12:35 發表 查看引用來源
係屋企好正常,但公司唔驚俾人發現咩?
一樣唔會知 殘廁點會知呀

引用:
原帖由 c_for_car 於 2022-1-9 12:40 發表 查看引用來源
一樣唔會知 殘廁點會知呀
唔好邊打邊嗌 唔影響到其他人 根本唔好理係廁格做咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆