上一頁下一頁
發新話題

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
118  21.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-21 10:00 發表 查看引用來源

性交同神交o既分別
咁神交又唔同,神交係冇身體接觸!😬

我: 第一件事應該係綁起你,播AV你睇,之後我去沖涼唔理你
M: 嘩~條jj實自動彈下彈下
我: 沖完涼就攤上你張床
M: 一陣睇睇下自己爆左會唔會比你笑
我:會🤣 你就由面前枱變成面對床
M: 但早洩係甘
我: 玩得多就唔會。之後我就玩手機,得閑就用腳撩下你
M: 甘可能你一腳係
我: 咪解開你,嗌你清番
M: 然後又縛過
我: 自作孽,自己搞番乾淨
M: 😂
我: 定係你想第2種玩法?
我: 都係綁住你,不過就矇眼
M: 願受女王安排,總之榨精就可以
我: 等你靠聽覺估我幾時沖完涼,再慢慢撩你
M: 想睇你坐爆1q又1q
我: 等你頂唔順,求我快d俾你🤣,我再一下坐落黎😏
M: 小心坐斷
我: 唔會既
M: 坐好dd
我: 一定會係門口撩左幾下,對準先坐
M: 甘女王要坐幾多q
我: 梗係睇我心情,我想要幾多就幾多,唔到你想唔想
M: 有女王氣勢,但奴才條j回唔切呢?
我: 你唔想,我想都係俾我整硬你
M: 回唔切點扯返
我: 咁無用的話,綁起你面壁思過。之後我就去睇小說食零食,咁上下就黎撩下你。到你硬左之後,就唔理你。話你咁無用,我要你硬既時候硬唔到,而家先硬到,不過我唔要你la🤭

回覆 102# miyeebb 的帖子

琴晚既對話?plan緊點玩😜

好刺激咁WOR
引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-25 04:27 發表 查看引用來源
我: 第一件事應該係綁起你,播AV你睇,之後我去沖涼唔理你
M: 嘩~條jj實自動彈下彈下
我: 沖完涼就攤上你張床
M: 一陣睇睇下自己爆左會唔會比你笑
我:會🤣 你就由面前枱變成面對床
M: 但早洩係甘
我: 玩得多就唔會。之 ...

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2022-1-25 06:29 發表 查看引用來源
琴晚既對話?plan緊點玩😜
好耐之前lu,無聊sex chat 下姐

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-25 07:44 發表 查看引用來源
好耐之前lu,無聊sex chat 下姐
你使唔使wfh定正常番公司工作呀?

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-1-25 09:15 發表 查看引用來源
你使唔使wfh定正常番公司工作呀?
我呢行無得wfh,我從來都唔洗返公司

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-25 14:20 發表 查看引用來源
我個行都係冇得wfh,一定要返公司

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2022-1-25 14:30 發表 查看引用來源
我個行都係冇得wfh,一定要返公司
我覺得wfh好睇工作性質既,同埋好講自律。
我就係好唔自律個d,口講肥左要減肥,但床邊都係一堆零食
煲煲下劇或者打打下機會直接訓著個d人,但返工一般黎講都ok

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-25 14:20 發表 查看引用來源
咁真係好壞參半

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆