上一頁下一頁
發新話題

其實男人係公司廁所打飛機係咪好common ? updated

收藏  |  訂閱
118  21.5k

引用:
原帖由 keiyk2517 於 9/1/2022 12:47 發表 查看引用來源

唔好邊打邊嗌 唔影響到其他人 根本唔好理係廁格做咩
有時你會聽到隔離厠格果位仁兄非常之努力,依依唔唔咁,或者係大力唞氣,又或者喺度係咁鬧,可能仁兄對食咗落肚嘅物事非常厭惡,又有可能煮俾佢食果位同佢好大仇口,所以先係咁鬧😬

DELETE DELETE DELETE DELETE DELETE DELETE DELETE

話說80年代,仲有暑期工的年代
當年係尖沙咀某大型快餐店做兼職樓面
有一夜臨收鋪時,清潔男廁時,突然有一洋人和唐人由廁格走出
唐人還拉回拉鍊,洋人一臉得意,究竟他們做什麼?
當年拾幾歲死靚仔既我,當然不知啦,今天自然知道啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 10:50 發表 查看引用來源
我又出現番la最近真係好黑仔,病左幾次仲入埋院(唔係新冠),新一年淨係希望身體健康
話說上個月不斷病,幸好身邊朋友都好關心我,我發燒無藥,就有人問洗唔洗買藥上黎俾我,又有人幫我嗌外賣,或者陪我睇醫生送我入院之類
呢幾日叫做 ...
公司廁所打J
佢比你引到都幾緊火
我就未試過係公司打J
影閃卡就試過

題外話
你好返 有冇人提你準時食藥食野?

後生。上左年紀唔會,不舉

未試過公司廁所打。。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-1-9 10:50 發表 查看引用來源
我又出現番la最近真係好黑仔,病左幾次仲入埋院(唔係新冠),新一年淨係希望身體健康
話說上個月不斷病,幸好身邊朋友都好關心我,我發燒無藥,就有人問洗唔洗買藥上黎俾我,又有人幫我嗌外賣,或者陪我睇醫生送我入院之類
呢幾日叫做 ...
我都係想找人吹下水,約吳約出嚟都冇所謂,解下悶吹下水,隨緣啦

引用:
呢幾日叫做 ...
急起上嚟,邊度都要打架嘞😂

我都試過响公司廁所打過😆

我絕對唔會係廁所自慰,感覺太污糟,但我相信有好多男人唔介意。
引用:
呢幾日叫做 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆